Sanne Toft Kristiansen, Erik Roj Larsen, Mette Bjerrum, Poul Videbech

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPosterForskningpeer review

Resumé

Data from a pilot project
Publikationsdatonov. 2017
StatusUdgivet - nov. 2017
BegivenhedPsykiatriens 12. forskningsdag - Aarhus Universitetshospital, Risskov, Danmark
Varighed: 2. nov. 20172. nov. 2017

Konference

KonferencePsykiatriens 12. forskningsdag
LokationAarhus Universitetshospital
LandDanmark
ByRisskov
Periode02/11/201702/11/2017

Bibliografisk note

Test af kugledyner ved depression og angst hos ambulante patienter

Emneord

• insomnia
  • depression
  • anxiety

Kristiansen, S. T., Roj Larsen, E., Bjerrum, M., & Videbech, P. (2017). Insomnia in depression and anxiety disorders and the effect of ball blankets in outpatient psychiatry. Poster session præsenteret på Psykiatriens 12. forskningsdag, Risskov, Danmark.
Kristiansen, Sanne Toft ; Roj Larsen, Erik ; Bjerrum, Mette ; Videbech, Poul. / Insomnia in depression and anxiety disorders and the effect of ball blankets in outpatient psychiatry. Poster session præsenteret på Psykiatriens 12. forskningsdag, Risskov, Danmark.
@conference{6edb7f55f768420890c9cec29a2ec4de,
title = "Insomnia in depression and anxiety disorders and the effect of ball blankets in outpatient psychiatry",
abstract = "Data from a pilot project",
keywords = "insomnia, depression, anxiety",
author = "Kristiansen, {Sanne Toft} and {Roj Larsen}, Erik and Mette Bjerrum and Poul Videbech",
note = "Test af kugledyner ved depression og angst hos ambulante patienter; Psykiatriens 12. forskningsdag ; Conference date: 02-11-2017 Through 02-11-2017",
year = "2017",
month = "11",
language = "Dansk",

Kristiansen, ST, Roj Larsen, E, Bjerrum, M & Videbech, P 2017, 'Insomnia in depression and anxiety disorders and the effect of ball blankets in outpatient psychiatry', Psykiatriens 12. forskningsdag, Risskov, Danmark, 02/11/2017 - 02/11/2017.

Insomnia in depression and anxiety disorders and the effect of ball blankets in outpatient psychiatry. / Kristiansen, Sanne Toft; Roj Larsen, Erik; Bjerrum, Mette; Videbech, Poul.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPosterForskningpeer review

TY - CONF

T1 - Insomnia in depression and anxiety disorders and the effect of ball blankets in outpatient psychiatry

AU - Kristiansen, Sanne Toft

AU - Roj Larsen, Erik

AU - Bjerrum, Mette

AU - Videbech, Poul

N1 - Test af kugledyner ved depression og angst hos ambulante patienter

PY - 2017/11

Y1 - 2017/11

N2 - Data from a pilot project

AB - Data from a pilot project

KW - insomnia

KW - depression

KW - anxiety

M3 - Poster

Kristiansen ST, Roj Larsen E, Bjerrum M, Videbech P. Insomnia in depression and anxiety disorders and the effect of ball blankets in outpatient psychiatry. 2017. Poster session præsenteret på Psykiatriens 12. forskningsdag, Risskov, Danmark.