muligheder og begrænsninger for deltagelse belyst gennem et børneperspektiv

Christina Holm Poulsen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

Udgivelses stedOdense
ForlagSyddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet
StatusUdgivet - 2018

Poulsen, C. H. (2018). Inklusion: muligheder og begrænsninger for deltagelse belyst gennem et børneperspektiv. Odense: Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet.
Poulsen, Christina Holm. / Inklusion : muligheder og begrænsninger for deltagelse belyst gennem et børneperspektiv. Odense : Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet, 2018.
@phdthesis{19f09466961c417c8a61d220d1a3ebf3,
title = "Inklusion: muligheder og begr{\ae}nsninger for deltagelse belyst gennem et b{\o}rneperspektiv",
author = "Poulsen, {Christina Holm}",
year = "2018",
language = "Dansk",
publisher = "Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet",

Poulsen, CH 2018, Inklusion: muligheder og begrænsninger for deltagelse belyst gennem et børneperspektiv. Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet, Odense.

Inklusion : muligheder og begrænsninger for deltagelse belyst gennem et børneperspektiv. / Poulsen, Christina Holm.

Odense : Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet, 2018.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Inklusion

T2 - muligheder og begrænsninger for deltagelse belyst gennem et børneperspektiv

AU - Poulsen, Christina Holm

PY - 2018

Y1 - 2018

M3 - Ph.d.-afhandling

BT - Inklusion

PB - Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet

CY - Odense

Poulsen CH. Inklusion: muligheder og begrænsninger for deltagelse belyst gennem et børneperspektiv. Odense: Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet, 2018.