Informationssøgning i det humanistiske forskningsfelt

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPosterFormidling

57 Downloads (Pure)

Resumé

Publikationsdato3. nov. 2015
Antal sider1
StatusUdgivet - 3. nov. 2015
BegivenhedNye forskere og Ph.D-Studerende: Hvordan kan bibliotekernes services indrettes for at støtte bedst? - Hotel Nyborg Strand, Nyborg, Danmark
Varighed: 3. nov. 20154. nov. 2015

Konference

KonferenceNye forskere og Ph.D-Studerende
LokationHotel Nyborg Strand
LandDanmark
ByNyborg
Periode03/11/201504/11/2015

Emneord

• Informationssøgning
  • Humaniora

Husen, K. J., & Rasmussen, L. T. (2015). Informationssøgning i det humanistiske forskningsfelt. Poster session præsenteret på Nye forskere og Ph.D-Studerende, Nyborg, Danmark.
Husen, Kamilla Jensen ; Rasmussen, Lotte Thing. / Informationssøgning i det humanistiske forskningsfelt. Poster session præsenteret på Nye forskere og Ph.D-Studerende, Nyborg, Danmark.1 s.
@conference{8f32ea1b0dec4c1196f436ddb1342f8d,
title = "Informationss{\o}gning i det humanistiske forskningsfelt",
abstract = "Informationss{\o}gning som en integreret del af forskningsmetodik bliver stadigt mere komplekst, men inden for dele af Humaniora har man ikke tradition for at beskrive s{\o}geprocessen. Informationsvidenskaben arbejder med den pr{\ae}mis, at man ud fra objektive kriterier kan afg{\o}re, om noget er relevant, alts{\aa} om en s{\o}gning er en succes eller ej. Denne poster beskriver s{\ae}rlige elementer, der spiller ind i informationss{\o}gningsprocessen i en humanistisk forskningskontekst og illustrerer, at informationss{\o}gning inden for et humanistisk felt vil v{\ae}re opdelt i flere s{\ae}rskilte s{\o}gesessioner.",
keywords = "Informationss{\o}gning, Humaniora",
author = "Husen, {Kamilla Jensen} and Rasmussen, {Lotte Thing}",
year = "2015",
month = "11",
day = "3",
language = "Dansk",
note = "Nye forskere og Ph.D-Studerende : Hvordan kan bibliotekernes services indrettes for at st{\o}tte bedst? ; Conference date: 03-11-2015 Through 04-11-2015",

Husen, KJ & Rasmussen, LT 2015, 'Informationssøgning i det humanistiske forskningsfelt' Nye forskere og Ph.D-Studerende, Nyborg, Danmark, 03/11/2015 - 04/11/2015, .

Informationssøgning i det humanistiske forskningsfelt. / Husen, Kamilla Jensen; Rasmussen, Lotte Thing.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPosterFormidling

TY - CONF

T1 - Informationssøgning i det humanistiske forskningsfelt

AU - Husen, Kamilla Jensen

AU - Rasmussen, Lotte Thing

PY - 2015/11/3

Y1 - 2015/11/3

N2 - Informationssøgning som en integreret del af forskningsmetodik bliver stadigt mere komplekst, men inden for dele af Humaniora har man ikke tradition for at beskrive søgeprocessen. Informationsvidenskaben arbejder med den præmis, at man ud fra objektive kriterier kan afgøre, om noget er relevant, altså om en søgning er en succes eller ej. Denne poster beskriver særlige elementer, der spiller ind i informationssøgningsprocessen i en humanistisk forskningskontekst og illustrerer, at informationssøgning inden for et humanistisk felt vil være opdelt i flere særskilte søgesessioner.

AB - Informationssøgning som en integreret del af forskningsmetodik bliver stadigt mere komplekst, men inden for dele af Humaniora har man ikke tradition for at beskrive søgeprocessen. Informationsvidenskaben arbejder med den præmis, at man ud fra objektive kriterier kan afgøre, om noget er relevant, altså om en søgning er en succes eller ej. Denne poster beskriver særlige elementer, der spiller ind i informationssøgningsprocessen i en humanistisk forskningskontekst og illustrerer, at informationssøgning inden for et humanistisk felt vil være opdelt i flere særskilte søgesessioner.

KW - Informationssøgning

KW - Humaniora

M3 - Poster

Husen KJ, Rasmussen LT. Informationssøgning i det humanistiske forskningsfelt. 2015. Poster session præsenteret på Nye forskere og Ph.D-Studerende, Nyborg, Danmark.