Rasmus Egede

ForlagSyddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet
StatusUdgivet - 2011

@phdthesis{c5d7d32d5ada4d058e7fe333b0f25180,
title = "Influence of High-dose Lipid Lowering Treatment Compared to Low-dose Lipid Lowering Treatment on Plaque Composition Assessed by Virtual Histology in Patients with ST-segment Elevation Acute Myocardial Infarction (VIRHISTAMI)",
author = "Rasmus Egede",
year = "2011",
language = "English",
publisher = "Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet",

Influence of High-dose Lipid Lowering Treatment Compared to Low-dose Lipid Lowering Treatment on Plaque Composition Assessed by Virtual Histology in Patients with ST-segment Elevation Acute Myocardial Infarction (VIRHISTAMI). / Egede, Rasmus.

Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, 2011.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK