Indgåelsen af værnetingsaftaler i Internationale kommercielle kontraktforhold

Tanja Larsen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

ForlagSyddansk Universitet. Det Samfundsvidenskabelige Fakultet
StatusUdgivet - 2009

Note vedr. afhandling

Grad tildelt 07-12-2009

Larsen, T. (2009). Indgåelsen af værnetingsaftaler i Internationale kommercielle kontraktforhold. Syddansk Universitet. Det Samfundsvidenskabelige Fakultet.
Larsen, Tanja. / Indgåelsen af værnetingsaftaler i Internationale kommercielle kontraktforhold. Syddansk Universitet. Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, 2009.
@phdthesis{c4d85cc01c6611dfba21000ea68e967b,
title = "Indg{\aa}elsen af v{\ae}rnetingsaftaler i Internationale kommercielle kontraktforhold",
author = "Tanja Larsen",
year = "2009",
language = "Dansk",
publisher = "Syddansk Universitet. Det Samfundsvidenskabelige Fakultet",

Larsen, T 2009, Indgåelsen af værnetingsaftaler i Internationale kommercielle kontraktforhold. Syddansk Universitet. Det Samfundsvidenskabelige Fakultet.

Indgåelsen af værnetingsaftaler i Internationale kommercielle kontraktforhold. / Larsen, Tanja.

Syddansk Universitet. Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, 2009.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Indgåelsen af værnetingsaftaler i Internationale kommercielle kontraktforhold

AU - Larsen, Tanja

PY - 2009

Y1 - 2009

M3 - Ph.d.-afhandling

BT - Indgåelsen af værnetingsaftaler i Internationale kommercielle kontraktforhold

PB - Syddansk Universitet. Det Samfundsvidenskabelige Fakultet

Larsen T. Indgåelsen af værnetingsaftaler i Internationale kommercielle kontraktforhold. Syddansk Universitet. Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, 2009.