In vitro studies of basophils and mast cells in chronic spontaneous urticaria

Sidsel Falkencrone

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

OriginalsprogEngelsk
ForlagSyddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet
StatusUdgivet - 27. sep. 2013

Falkencrone, S. (2013). In vitro studies of basophils and mast cells in chronic spontaneous urticaria. Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet.
Falkencrone, Sidsel. / In vitro studies of basophils and mast cells in chronic spontaneous urticaria. Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, 2013.
@phdthesis{cd0015ce309c412ab5a944cdc35e0ee3,
title = "In vitro studies of basophils and mast cells in chronic spontaneous urticaria",
author = "Sidsel Falkencrone",
year = "2013",
month = "9",
day = "27",
language = "English",
publisher = "Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet",

Falkencrone, S 2013, In vitro studies of basophils and mast cells in chronic spontaneous urticaria. Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet.

In vitro studies of basophils and mast cells in chronic spontaneous urticaria. / Falkencrone, Sidsel.

Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, 2013.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - In vitro studies of basophils and mast cells in chronic spontaneous urticaria

AU - Falkencrone, Sidsel

PY - 2013/9/27

Y1 - 2013/9/27

M3 - Ph.D. thesis

BT - In vitro studies of basophils and mast cells in chronic spontaneous urticaria

PB - Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet

Falkencrone S. In vitro studies of basophils and mast cells in chronic spontaneous urticaria. Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, 2013.