Improved Competitiveness through Implementation of Sales & Operations Planning

Antal sider68
ISBN (Elektronisk)978-87-91070-96-9
StatusUdgivet - 27 mar. 2019

Stentoft, J., Freytag, P. V., & Mikkelsen, O. S. (2019). Improved Competitiveness through Implementation of Sales & Operations Planning. Kolding: Syddansk Universitet. Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse.
Stentoft, Jan ; Freytag, Per Vagn ; Mikkelsen, Ole Stegmann. / Improved Competitiveness through Implementation of Sales & Operations Planning. Kolding : Syddansk Universitet. Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse, 2019. 68 s.
@book{1d10e43ca0324f09b16f538ed8a8e6a2,
title = "Improved Competitiveness through Implementation of Sales & Operations Planning",
author = "Jan Stentoft and Freytag, {Per Vagn} and Mikkelsen, {Ole Stegmann}",
year = "2019",
month = "3",
day = "27",
language = "English",
publisher = "Syddansk Universitet. Institut for Entrepren{\o}rskab og Relationsledelse",

Stentoft, J, Freytag, PV & Mikkelsen, OS 2019, Improved Competitiveness through Implementation of Sales & Operations Planning. Syddansk Universitet. Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse, Kolding.

Improved Competitiveness through Implementation of Sales & Operations Planning. / Stentoft, Jan; Freytag, Per Vagn; Mikkelsen, Ole Stegmann.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Improved Competitiveness through Implementation of Sales & Operations Planning

AU - Stentoft, Jan

AU - Freytag, Per Vagn

AU - Mikkelsen, Ole Stegmann

PY - 2019/3/27

Y1 - 2019/3/27

M3 - Report

BT - Improved Competitiveness through Implementation of Sales & Operations Planning

PB - Syddansk Universitet. Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse

CY - Kolding

Stentoft J, Freytag PV, Mikkelsen OS. Improved Competitiveness through Implementation of Sales & Operations Planning. Kolding: Syddansk Universitet. Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse, 2019. 68 s.