Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
Publikationsdato2018
StatusUdgivet - 2018
Begivenhed7th International Society for Physical Activity and Health Congress - Queen Elizabeth II centre, London, Storbritannien
Varighed: 15. okt. 201817. okt. 2018
Konferencens nummer: 7

Konference

Konference7th International Society for Physical Activity and Health Congress
Nummer7
LokationQueen Elizabeth II centre
LandStorbritannien
ByLondon
Periode15/10/201817/10/2018

Smedegaard, S., Skovgaard, T., Christiansen, L. B. S., & Holt, A-D. (2018). Implementation and maintenance of a school-based multicomponent physical activity intervention -The ‘Move for Well-being in School’ study. Abstract fra 7th International Society for Physical Activity and Health Congress, London, Storbritannien.
@conference{ccf28cd049e748e8aa8bc1881bc14ec3,
title = "Implementation and maintenance of a school-based multicomponent physical activity intervention -The ‘Move for Well-being in School’ study",
author = "S{\o}ren Smedegaard and Thomas Skovgaard and Christiansen, {Lars Breum Skov} and Anne-Didde Holt",
year = "2018",
language = "English",
note = "null ; Conference date: 15-10-2018 Through 17-10-2018",

Smedegaard, S, Skovgaard, T, Christiansen, LBS & Holt, A-D 2018, 'Implementation and maintenance of a school-based multicomponent physical activity intervention -The ‘Move for Well-being in School’ study', 7th International Society for Physical Activity and Health Congress, London, Storbritannien, 15/10/2018 - 17/10/2018.

Implementation and maintenance of a school-based multicomponent physical activity intervention -The ‘Move for Well-being in School’ study. / Smedegaard, Søren; Skovgaard, Thomas; Christiansen, Lars Breum Skov; Holt, Anne-Didde.

TY - ABST

T1 - Implementation and maintenance of a school-based multicomponent physical activity intervention -The ‘Move for Well-being in School’ study

AU - Smedegaard, Søren

AU - Skovgaard, Thomas

AU - Christiansen, Lars Breum Skov

AU - Holt, Anne-Didde

PY - 2018

Y1 - 2018

M3 - Conference abstract for conference

Smedegaard S, Skovgaard T, Christiansen LBS, Holt A-D. Implementation and maintenance of a school-based multicomponent physical activity intervention -The ‘Move for Well-being in School’ study. 2018. Abstract fra 7th International Society for Physical Activity and Health Congress, London, Storbritannien.