Signe Skou Tofteng, Kirsten Madsen, Line Nilsson, Boye L. Jensen, Rikke Nørregaard

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPosterForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
Publikationsdato10. okt. 2016
StatusUdgivet - 10. okt. 2016
BegivenhedScandinavian Physiological Society Annual Meeting - Århus Universitet, Århus, Danmark
Varighed: 17. sep. 201520. sep. 2015

Konference

KonferenceScandinavian Physiological Society Annual Meeting
LokationÅrhus Universitet
LandDanmark
ByÅrhus
Periode17/09/201520/09/2015

Tofteng, S. S., Madsen, K., Nilsson, L., Jensen, B. L., & Nørregaard, R. (2016). Impaired cyclooxygenase-2 expression leads to aggravated renal fibrosis in response to unilateral ureteral obstruction in mice. Poster session præsenteret på Scandinavian Physiological Society Annual Meeting, Århus, Danmark.
Tofteng, Signe Skou ; Madsen, Kirsten ; Nilsson, Line ; Jensen, Boye L. ; Nørregaard, Rikke. / Impaired cyclooxygenase-2 expression leads to aggravated renal fibrosis in response to unilateral ureteral obstruction in mice. Poster session præsenteret på Scandinavian Physiological Society Annual Meeting, Århus, Danmark.
@conference{28b6e7090d0d48078a54ca9d3f06ca47,
title = "Impaired cyclooxygenase-2 expression leads to aggravated renal fibrosis in response to unilateral ureteral obstruction in mice",
author = "Tofteng, {Signe Skou} and Kirsten Madsen and Line Nilsson and Jensen, {Boye L.} and Rikke N{\o}rregaard",
year = "2016",
month = "10",
day = "10",
language = "English",
note = "null ; Conference date: 17-09-2015 Through 20-09-2015",

Tofteng, SS, Madsen, K, Nilsson, L, Jensen, BL & Nørregaard, R 2016, 'Impaired cyclooxygenase-2 expression leads to aggravated renal fibrosis in response to unilateral ureteral obstruction in mice' Scandinavian Physiological Society Annual Meeting, Århus, Danmark, 17/09/2015 - 20/09/2015, .

Impaired cyclooxygenase-2 expression leads to aggravated renal fibrosis in response to unilateral ureteral obstruction in mice. / Tofteng, Signe Skou; Madsen, Kirsten; Nilsson, Line; Jensen, Boye L.; Nørregaard, Rikke.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPosterForskningpeer review

TY - CONF

T1 - Impaired cyclooxygenase-2 expression leads to aggravated renal fibrosis in response to unilateral ureteral obstruction in mice

AU - Tofteng, Signe Skou

AU - Madsen, Kirsten

AU - Nilsson, Line

AU - Jensen, Boye L.

AU - Nørregaard, Rikke

PY - 2016/10/10

Y1 - 2016/10/10

M3 - Poster

Tofteng SS, Madsen K, Nilsson L, Jensen BL, Nørregaard R. Impaired cyclooxygenase-2 expression leads to aggravated renal fibrosis in response to unilateral ureteral obstruction in mice. 2016. Poster session præsenteret på Scandinavian Physiological Society Annual Meeting, Århus, Danmark.