Immunochemical and biological quantification of peanut extract

L.K. Poulsen, Mona H. Pedersen, M. Platzer, N. Madsen, Eva Sten, Carsten Bindslev-Jensen, C.G. Dircks, P.S. Skov

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
TidsskriftBundesamt fuer Sera und Impfstoffe. Paul-Ehrlich-Institut. Arbeiten
Vol/bind94
Sider (fra-til)106
ISSN0936-8671
StatusUdgivet - 2004

Poulsen, L. K., Pedersen, M. H., Platzer, M., Madsen, N., Sten, E., Bindslev-Jensen, C., ... Skov, P. S. (2004). Immunochemical and biological quantification of peanut extract. Bundesamt fuer Sera und Impfstoffe. Paul-Ehrlich-Institut. Arbeiten, 94, 106.
Poulsen, L.K. ; Pedersen, Mona H. ; Platzer, M. ; Madsen, N. ; Sten, Eva ; Bindslev-Jensen, Carsten ; Dircks, C.G. ; Skov, P.S. / Immunochemical and biological quantification of peanut extract. I: Bundesamt fuer Sera und Impfstoffe. Paul-Ehrlich-Institut. Arbeiten. 2004 ; Bind 94. s. 106.
@article{e2f10130f3bf11db821c000ea68e967b,
title = "Immunochemical and biological quantification of peanut extract",
author = "L.K. Poulsen and Pedersen, {Mona H.} and M. Platzer and N. Madsen and Eva Sten and Carsten Bindslev-Jensen and C.G. Dircks and P.S. Skov",
year = "2004",
language = "English",
volume = "94",
pages = "106",
journal = "Bundesamt fuer Sera und Impfstoffe. Paul-Ehrlich-Institut. Arbeiten",
issn = "0936-8671",
publisher = "Paul-Ehrlich-Institut",

Poulsen, LK, Pedersen, MH, Platzer, M, Madsen, N, Sten, E, Bindslev-Jensen, C, Dircks, CG & Skov, PS 2004, 'Immunochemical and biological quantification of peanut extract', Bundesamt fuer Sera und Impfstoffe. Paul-Ehrlich-Institut. Arbeiten, bind 94, s. 106.

Immunochemical and biological quantification of peanut extract. / Poulsen, L.K.; Pedersen, Mona H.; Platzer, M.; Madsen, N.; Sten, Eva; Bindslev-Jensen, Carsten; Dircks, C.G.; Skov, P.S.

I: Bundesamt fuer Sera und Impfstoffe. Paul-Ehrlich-Institut. Arbeiten, Bind 94, 2004, s. 106.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

TY - JOUR