Evaluering af puljen til idræt for vanskeligt stillede børn og unge

Bjarne Ibsen, Ejgil Jespersen, Jan Toftegaard Støckel, Michael Fehsenfeld, Louise Bæk Nielsen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Udgivelses stedOdense
ForlagCenter for Forskning i Idræt, Sundhed og Civilsamfund, Institut for Idræt og Biomekanik, Syddansk Universitet
Antal sider117
ISBN (Trykt)978-87-92646-45-3
Rekvirerende organisationKulturministeriet og Social- og Integrationsministeriet
StatusUdgivet - okt. 2012
NavnMovements
Vol/bind2012:7

Emneord

• idræt,
  • socialt udsatte
  • handicappede

Ibsen, B., Jespersen, E., Støckel, J. T., Fehsenfeld, M., & Nielsen, L. B. (2012). Idrættens outsidere - Inklusion eller eksklusion af vanskeligt stillede børn og unge i idræt: Evaluering af puljen til idræt for vanskeligt stillede børn og unge. Odense: Center for Forskning i Idræt, Sundhed og Civilsamfund, Institut for Idræt og Biomekanik, Syddansk Universitet. Movements, Bind. 2012:7
Ibsen, Bjarne ; Jespersen, Ejgil ; Støckel, Jan Toftegaard ; Fehsenfeld, Michael ; Nielsen, Louise Bæk. / Idrættens outsidere - Inklusion eller eksklusion af vanskeligt stillede børn og unge i idræt : Evaluering af puljen til idræt for vanskeligt stillede børn og unge. Odense : Center for Forskning i Idræt, Sundhed og Civilsamfund, Institut for Idræt og Biomekanik, Syddansk Universitet, 2012. 117 s. (Movements, Bind 2012:7).
@book{28f12c37349747e9a0067103e5ac074d,
title = "Idr{\ae}ttens outsidere - Inklusion eller eksklusion af vanskeligt stillede b{\o}rn og unge i idr{\ae}t: Evaluering af puljen til idr{\ae}t for vanskeligt stillede b{\o}rn og unge",
keywords = "idr{\ae}t, , socialt udsatte, handicappede",
author = "Bjarne Ibsen and Ejgil Jespersen and St{\o}ckel, {Jan Toftegaard} and Michael Fehsenfeld and Nielsen, {Louise B{\ae}k}",
year = "2012",
month = "10",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-92646-45-3",
publisher = "Center for Forskning i Idr{\ae}t, Sundhed og Civilsamfund, Institut for Idr{\ae}t og Biomekanik, Syddansk Universitet",

Ibsen, B, Jespersen, E, Støckel, JT, Fehsenfeld, M & Nielsen, LB 2012, Idrættens outsidere - Inklusion eller eksklusion af vanskeligt stillede børn og unge i idræt: Evaluering af puljen til idræt for vanskeligt stillede børn og unge. Movements, bind 2012:7, Center for Forskning i Idræt, Sundhed og Civilsamfund, Institut for Idræt og Biomekanik, Syddansk Universitet, Odense.

Idrættens outsidere - Inklusion eller eksklusion af vanskeligt stillede børn og unge i idræt : Evaluering af puljen til idræt for vanskeligt stillede børn og unge. / Ibsen, Bjarne; Jespersen, Ejgil; Støckel, Jan Toftegaard; Fehsenfeld, Michael; Nielsen, Louise Bæk.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Idrættens outsidere - Inklusion eller eksklusion af vanskeligt stillede børn og unge i idræt

T2 - Evaluering af puljen til idræt for vanskeligt stillede børn og unge

AU - Ibsen, Bjarne

AU - Jespersen, Ejgil

AU - Støckel, Jan Toftegaard

AU - Fehsenfeld, Michael

AU - Nielsen, Louise Bæk

PY - 2012/10

Y1 - 2012/10

KW - idræt,

KW - socialt udsatte

KW - handicappede

M3 - Rapport

SN - 978-87-92646-45-3

BT - Idrættens outsidere - Inklusion eller eksklusion af vanskeligt stillede børn og unge i idræt

PB - Center for Forskning i Idræt, Sundhed og Civilsamfund, Institut for Idræt og Biomekanik, Syddansk Universitet

CY - Odense

Ibsen B, Jespersen E, Støckel JT, Fehsenfeld M, Nielsen LB. Idrættens outsidere - Inklusion eller eksklusion af vanskeligt stillede børn og unge i idræt: Evaluering af puljen til idræt for vanskeligt stillede børn og unge. Odense: Center for Forskning i Idræt, Sundhed og Civilsamfund, Institut for Idræt og Biomekanik, Syddansk Universitet, 2012. 117 s. (Movements, Bind 2012:7).