Idrætspolitikken som ikke ville være idrætspolitik

Breddeidrætskommuneprojektet som en hybrid form for kommunal styring

Rasmus Bergmann

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

TitelSamfundets idræt : Forskningsbaserede indspark i debatten om idrættens støttestrukturer
RedaktørerKlaus Eskelund, Thomas Skovgaard
Antal sider29
Udgivelses stedOdense
ForlagSyddansk Universitetsforlag
Publikationsdato2014
Sider157-186
ISBN (Trykt)978 87 7674 780 0
StatusUdgivet - 2014
NavnUniversity of Southern Denmark Studies in Sport and Movement
Vol/bind3

Bergmann, R. (2014). Idrætspolitikken som ikke ville være idrætspolitik: Breddeidrætskommuneprojektet som en hybrid form for kommunal styring. I K. Eskelund, & T. Skovgaard (red.), Samfundets idræt: Forskningsbaserede indspark i debatten om idrættens støttestrukturer (s. 157-186). Odense: Syddansk Universitetsforlag. University of Southern Denmark Studies in Sport and Movement, Bind. 3
Bergmann, Rasmus. / Idrætspolitikken som ikke ville være idrætspolitik : Breddeidrætskommuneprojektet som en hybrid form for kommunal styring. Samfundets idræt: Forskningsbaserede indspark i debatten om idrættens støttestrukturer. red. / Klaus Eskelund ; Thomas Skovgaard. Odense : Syddansk Universitetsforlag, 2014. s. 157-186 (University of Southern Denmark Studies in Sport and Movement, Bind 3).
@inbook{9dc9eb9187934f99bd4be9faa1bcce41,
title = "Idr{\ae}tspolitikken som ikke ville v{\ae}re idr{\ae}tspolitik: Breddeidr{\ae}tskommuneprojektet som en hybrid form for kommunal styring",
author = "Rasmus Bergmann",
year = "2014",
language = "Dansk",
isbn = "978 87 7674 780 0",
pages = "157--186",
editor = "Klaus Eskelund and Thomas Skovgaard",
booktitle = "Samfundets idr{\ae}t",
publisher = "Syddansk Universitetsforlag",

Bergmann, R 2014, Idrætspolitikken som ikke ville være idrætspolitik: Breddeidrætskommuneprojektet som en hybrid form for kommunal styring. i K Eskelund & T Skovgaard (red), Samfundets idræt: Forskningsbaserede indspark i debatten om idrættens støttestrukturer. Syddansk Universitetsforlag, Odense, University of Southern Denmark Studies in Sport and Movement, bind 3, s. 157-186.

Idrætspolitikken som ikke ville være idrætspolitik : Breddeidrætskommuneprojektet som en hybrid form for kommunal styring. / Bergmann, Rasmus.

Samfundets idræt: Forskningsbaserede indspark i debatten om idrættens støttestrukturer. red. / Klaus Eskelund; Thomas Skovgaard. Odense : Syddansk Universitetsforlag, 2014. s. 157-186 (University of Southern Denmark Studies in Sport and Movement, Bind 3).

TY - CHAP

T1 - Idrætspolitikken som ikke ville være idrætspolitik

T2 - Breddeidrætskommuneprojektet som en hybrid form for kommunal styring

AU - Bergmann, Rasmus

PY - 2014

Y1 - 2014

M3 - Bidrag til bog/antologi

SN - 978 87 7674 780 0

SP - 157

EP - 186

BT - Samfundets idræt

A2 - Eskelund, Klaus

A2 - Skovgaard, Thomas

PB - Syddansk Universitetsforlag

CY - Odense

Bergmann R. Idrætspolitikken som ikke ville være idrætspolitik: Breddeidrætskommuneprojektet som en hybrid form for kommunal styring. I Eskelund K, Skovgaard T, red., Samfundets idræt: Forskningsbaserede indspark i debatten om idrættens støttestrukturer. Odense: Syddansk Universitetsforlag. 2014. s. 157-186. (University of Southern Denmark Studies in Sport and Movement, Bind 3).