Peter Forsberg, Maja Pilgaard, Jens Høyer-Kruse, Casper Due Nielsen, Aline van Bedaf, Peter Mindegaard

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

ForlagIdrættens Analyseinstitut
Antal sider192
ISBN (Trykt)978-87-93375-01-7
ISBN (Elektronisk)978-87-92120-02-4
Rekvirerende organisationBallerup Kommune
StatusUdgivet - jun. 2015

Emneord

• Ballerup, Ballerup Kommune, undersøgelse, facilitet, idrætsfacilitet, drift, udnyttelse, idrætsvaner, idrætsdeltagelse, økonomi, borger, forening, bruger, rapport

Forsberg, P., Pilgaard, M., Høyer-Kruse, J., Due Nielsen, C., van Bedaf, A., & Mindegaard, P. (2015). Idrætsfaciliteter i Ballerup Kommune: Faciliteter, foreninger og borgere på idrætsområdet i Ballerup Kommune. Idrættens Analyseinstitut.
Forsberg, Peter ; Pilgaard, Maja ; Høyer-Kruse, Jens ; Due Nielsen, Casper ; van Bedaf, Aline ; Mindegaard, Peter. / Idrætsfaciliteter i Ballerup Kommune : Faciliteter, foreninger og borgere på idrætsområdet i Ballerup Kommune. Idrættens Analyseinstitut, 2015. 192 s.
@book{86200138152642d7be43ae6f5dfdc710,
title = "Idr{\ae}tsfaciliteter i Ballerup Kommune: Faciliteter, foreninger og borgere p{\aa} idr{\ae}tsomr{\aa}det i Ballerup Kommune",
keywords = "Ballerup, Ballerup Kommune, unders{\o}gelse, facilitet, idr{\ae}tsfacilitet, drift, udnyttelse, idr{\ae}tsvaner, idr{\ae}tsdeltagelse, {\o}konomi, borger, forening, bruger, rapport",
author = "Peter Forsberg and Maja Pilgaard and Jens H{\o}yer-Kruse and {Due Nielsen}, Casper and {van Bedaf}, Aline and Peter Mindegaard",
year = "2015",
month = "6",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-93375-01-7",
publisher = "Idr{\ae}ttens Analyseinstitut",
address = "Danmark",

Forsberg, P, Pilgaard, M, Høyer-Kruse, J, Due Nielsen, C, van Bedaf, A & Mindegaard, P 2015, Idrætsfaciliteter i Ballerup Kommune: Faciliteter, foreninger og borgere på idrætsområdet i Ballerup Kommune. Idrættens Analyseinstitut.

Idrætsfaciliteter i Ballerup Kommune : Faciliteter, foreninger og borgere på idrætsområdet i Ballerup Kommune. / Forsberg, Peter; Pilgaard, Maja; Høyer-Kruse, Jens; Due Nielsen, Casper; van Bedaf, Aline; Mindegaard, Peter.

Idrættens Analyseinstitut, 2015. 192 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Idrætsfaciliteter i Ballerup Kommune

T2 - Faciliteter, foreninger og borgere på idrætsområdet i Ballerup Kommune

AU - Forsberg, Peter

AU - Pilgaard, Maja

AU - Høyer-Kruse, Jens

AU - Due Nielsen, Casper

AU - van Bedaf, Aline

AU - Mindegaard, Peter

PY - 2015/6

Y1 - 2015/6

KW - Ballerup, Ballerup Kommune, undersøgelse, facilitet, idrætsfacilitet, drift, udnyttelse, idrætsvaner, idrætsdeltagelse, økonomi, borger, forening, bruger, rapport

M3 - Rapport

SN - 978-87-93375-01-7

BT - Idrætsfaciliteter i Ballerup Kommune

PB - Idrættens Analyseinstitut

Forsberg P, Pilgaard M, Høyer-Kruse J, Due Nielsen C, van Bedaf A, Mindegaard P. Idrætsfaciliteter i Ballerup Kommune: Faciliteter, foreninger og borgere på idrætsområdet i Ballerup Kommune. Idrættens Analyseinstitut, 2015. 192 s.