Diyako Werya Mohamed Qanie

OriginalsprogEngelsk
ForlagSyddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet
StatusUdgivet - 2015

Qanie, D. W. M. (2015). Identification and Functional Studies of Novel Targets Regulating Human Skeletal (Mesenchymal) Stem Cell. Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet.
Qanie, Diyako Werya Mohamed. / Identification and Functional Studies of Novel Targets Regulating Human Skeletal (Mesenchymal) Stem Cell. Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, 2015.
@phdthesis{b0462470e88248a8be04b62fcbd08f75,
title = "Identification and Functional Studies of Novel Targets Regulating Human Skeletal (Mesenchymal) Stem Cell",
author = "Qanie, {Diyako Werya Mohamed}",
year = "2015",
language = "English",
publisher = "Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet",

Qanie, DWM 2015, Identification and Functional Studies of Novel Targets Regulating Human Skeletal (Mesenchymal) Stem Cell. Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet.

Identification and Functional Studies of Novel Targets Regulating Human Skeletal (Mesenchymal) Stem Cell. / Qanie, Diyako Werya Mohamed.

Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, 2015.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Identification and Functional Studies of Novel Targets Regulating Human Skeletal (Mesenchymal) Stem Cell

AU - Qanie, Diyako Werya Mohamed

PY - 2015

Y1 - 2015

M3 - Ph.D. thesis

BT - Identification and Functional Studies of Novel Targets Regulating Human Skeletal (Mesenchymal) Stem Cell

PB - Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet

Qanie DWM. Identification and Functional Studies of Novel Targets Regulating Human Skeletal (Mesenchymal) Stem Cell. Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, 2015.