Rasmus Bjørk, Peter Dalsgaard, Henrik Dimke, Bjørn Panyella Pedersen, Dorthe Bomholdt Ravnsbæk, Thomas Just Sørensen

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - Kommentar/debatFormidling

AvisAltinget.dk
Antal sider7
StatusUdgivet - 25. feb. 2019

Bjørk, Rasmus ; Dalsgaard, Peter ; Dimke, Henrik ; Panyella Pedersen, Bjørn ; Ravnsbæk, Dorthe Bomholdt ; Sørensen, Thomas Just. / "Hvis den private sektor virkelig mangler talent, så kom og hent det på universiteterne". I: Altinget.dk. 2019.
@article{fdc01c3873074a2f9098cc7707e87209,
title = "{"}Hvis den private sektor virkelig mangler talent, s{\aa} kom og hent det p{\aa} universiteterne{"}",
author = "Rasmus Bj{\o}rk and Peter Dalsgaard and Henrik Dimke and {Panyella Pedersen}, Bj{\o}rn and Ravnsb{\ae}k, {Dorthe Bomholdt} and S{\o}rensen, {Thomas Just}",
year = "2019",
month = "2",
day = "25",
language = "Dansk",
journal = "Altinget",
publisher = "Altinget.dk",

"Hvis den private sektor virkelig mangler talent, så kom og hent det på universiteterne". / Bjørk, Rasmus; Dalsgaard, Peter; Dimke, Henrik; Panyella Pedersen, Bjørn; Ravnsbæk, Dorthe Bomholdt; Sørensen, Thomas Just.

I: Altinget.dk, 25.02.2019.

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - Kommentar/debatFormidling

TY - INPR

T1 - "Hvis den private sektor virkelig mangler talent, så kom og hent det på universiteterne"