Hvad vi véd om undersøgelsesorienteret undervisning i dansk

Nikolaj Elf (Redaktør), Thomas Illum Hansen (Redaktør)

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Resumé

Udgivelses stedOdense
ForlagLæremiddel.dk - Nationalt Videncenter for Læremidler
Antal sider126
ISBN (Elektronisk)978-87-998860-6-7
StatusUdgivet - 1. sep. 2017

Emneord

• Litteraturundervisning
  • Danskundervisning
  • Review af undersøgelsesorienteret litteraturundervisning

@book{ff88adb8715b47b9807f75e0f63cfd25,
title = "Hvad vi v{\'e}d om unders{\o}gelsesorienteret undervisning i dansk: Og hvordan vi kan bruge denne viden til at skabe bedre kvalitet i danskfagets litteraturundervisning i grundskolen",
abstract = "Rekvireret forskningsrapport for Undervisningsministeriet som afrapporterer forunders{\o}gelsesfasen for danskfagets vedkommende i projekt Kvalitet i dansk og matematik. Har v{\ae}ret til gennemsyn inden udgivelse hos UVM.",
keywords = "Litteraturundervisning, Danskundervisning, Review af unders{\o}gelsesorienteret litteraturundervisning",
editor = "Nikolaj Elf and Hansen, {Thomas Illum}",
note = "Forunders{\o}gelse i projekt Kvalitet i Dansk og Matematik, delrapport 2. Bilag vedlagt. Forunders{\o}gelsen i dansk er redigeret af Nikolaj Elf og Thomas Illum Hansen, med bidrag af redakt{\o}rerne samt Stig Toke Gissel og Tina H{\o}egh. Rapporten er desuden udarbejdet med indspil fra Sofia Esmann Busch, Vibeke Christensen, Stine Reinholdt Hansen, Tina H{\o}egh, Thorkild Hangh{\o}j, Peter Kaspersen, Tom Steffensen og Ane Qvortrup (se ogs{\aa} bilag). Det fremg{\aa}r i parentes hvem der har forfattet teksten under de enkelte delkapitler. Uddrag hvor jeg er eneforfatter eller medforfatter: 1-13 (sm. Illum Hansen); 14-21 (Elf), 48 (sm. Hansen, Gissel & H{\o}egh); 71-92 (sm. H{\o}egh); 99-114 (sm. Illum Hansen)",
year = "2017",
month = "9",
day = "1",
language = "Dansk",
publisher = "L{\ae}remiddel.dk - Nationalt Videncenter for L{\ae}remidler",

Hvad vi véd om undersøgelsesorienteret undervisning i dansk : Og hvordan vi kan bruge denne viden til at skabe bedre kvalitet i danskfagets litteraturundervisning i grundskolen. / Elf, Nikolaj (Redaktør); Hansen, Thomas Illum (Redaktør).

Odense : Læremiddel.dk - Nationalt Videncenter for Læremidler, 2017. 126 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Hvad vi véd om undersøgelsesorienteret undervisning i dansk

T2 - Og hvordan vi kan bruge denne viden til at skabe bedre kvalitet i danskfagets litteraturundervisning i grundskolen

A2 - Elf, Nikolaj

A2 - Hansen, Thomas Illum

N1 - Forundersøgelse i projekt Kvalitet i Dansk og Matematik, delrapport 2. Bilag vedlagt. Forundersøgelsen i dansk er redigeret af Nikolaj Elf og Thomas Illum Hansen, med bidrag af redaktørerne samt Stig Toke Gissel og Tina Høegh. Rapporten er desuden udarbejdet med indspil fra Sofia Esmann Busch, Vibeke Christensen, Stine Reinholdt Hansen, Tina Høegh, Thorkild Hanghøj, Peter Kaspersen, Tom Steffensen og Ane Qvortrup (se også bilag). Det fremgår i parentes hvem der har forfattet teksten under de enkelte delkapitler. Uddrag hvor jeg er eneforfatter eller medforfatter: 1-13 (sm. Illum Hansen); 14-21 (Elf), 48 (sm. Hansen, Gissel & Høegh); 71-92 (sm. Høegh); 99-114 (sm. Illum Hansen)

PY - 2017/9/1

Y1 - 2017/9/1

N2 - Rekvireret forskningsrapport for Undervisningsministeriet som afrapporterer forundersøgelsesfasen for danskfagets vedkommende i projekt Kvalitet i dansk og matematik. Har været til gennemsyn inden udgivelse hos UVM.

AB - Rekvireret forskningsrapport for Undervisningsministeriet som afrapporterer forundersøgelsesfasen for danskfagets vedkommende i projekt Kvalitet i dansk og matematik. Har været til gennemsyn inden udgivelse hos UVM.

KW - Litteraturundervisning

KW - Danskundervisning