Homer's 'Aeneid' and African genealogies YYYY No org found YYY

Minna Skafte Jensen

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingBidrag til bog/antologiForskning

OriginalsprogEngelsk
TitelTongues and Texts Unlimited. Studies in Honour of Tore Janson
RedaktørerHans Aili, Peter af Trampe
Udgivelses stedStockholms universitet
ForlagInstitutionen för klassiska språk
Publikationsdato2000
Sider127-41
StatusUdgivet - 2000

Jensen, M. S. (2000). Homer's 'Aeneid' and African genealogies YYYY No org found YYY. I H. Aili, & Peter af Trampe (red.), Tongues and Texts Unlimited. Studies in Honour of Tore Janson (s. 127-41). Stockholms universitet: Institutionen för klassiska språk.
Jensen, Minna Skafte. / Homer's 'Aeneid' and African genealogies YYYY No org found YYY. Tongues and Texts Unlimited. Studies in Honour of Tore Janson. red. / Hans Aili ; Peter af Trampe. Stockholms universitet : Institutionen för klassiska språk, 2000. s. 127-41
@inbook{c0d804106fce11db81a9000ea68e967b,
title = "Homer's 'Aeneid' and African genealogies YYYY No org found YYY",
author = "Jensen, {Minna Skafte}",
year = "2000",
language = "English",
pages = "127--41",
editor = "Hans Aili and {Peter af Trampe}",
booktitle = "Tongues and Texts Unlimited. Studies in Honour of Tore Janson",
publisher = "Institutionen f{\"o}r klassiska spr{\aa}k",

Jensen, MS 2000, Homer's 'Aeneid' and African genealogies YYYY No org found YYY. i H Aili & Peter af Trampe (red), Tongues and Texts Unlimited. Studies in Honour of Tore Janson. Institutionen för klassiska språk, Stockholms universitet, s. 127-41.

Homer's 'Aeneid' and African genealogies YYYY No org found YYY. / Jensen, Minna Skafte.

Tongues and Texts Unlimited. Studies in Honour of Tore Janson. red. / Hans Aili; Peter af Trampe. Stockholms universitet : Institutionen för klassiska språk, 2000. s. 127-41.

TY - CHAP

T1 - Homer's 'Aeneid' and African genealogies YYYY No org found YYY

AU - Jensen, Minna Skafte

PY - 2000