Hollow Fiber Carbon Membranes for Separation of Hydrogen and Carbon Dioxide

OriginalsprogEngelsk
ForlagSyddansk Universitet
StatusUdgivet - 2016

Prangsgaard Andersen, T. (2016). Hollow Fiber Carbon Membranes for Separation of Hydrogen and Carbon Dioxide. Syddansk Universitet.
Prangsgaard Andersen, Thomas. / Hollow Fiber Carbon Membranes for Separation of Hydrogen and Carbon Dioxide. Syddansk Universitet, 2016.
@phdthesis{69303ba38d8c4c21871b487d642aa59d,
title = "Hollow Fiber Carbon Membranes for Separation of Hydrogen and Carbon Dioxide",
author = "{Prangsgaard Andersen}, Thomas",
year = "2016",
language = "English",
publisher = "Syddansk Universitet",
address = "Denmark",

Prangsgaard Andersen, T 2016, Hollow Fiber Carbon Membranes for Separation of Hydrogen and Carbon Dioxide. Syddansk Universitet.

Hollow Fiber Carbon Membranes for Separation of Hydrogen and Carbon Dioxide. / Prangsgaard Andersen, Thomas.

Syddansk Universitet, 2016.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Hollow Fiber Carbon Membranes for Separation of Hydrogen and Carbon Dioxide

AU - Prangsgaard Andersen, Thomas

PY - 2016

Y1 - 2016

M3 - Ph.D. thesis

BT - Hollow Fiber Carbon Membranes for Separation of Hydrogen and Carbon Dioxide

PB - Syddansk Universitet

Prangsgaard Andersen T. Hollow Fiber Carbon Membranes for Separation of Hydrogen and Carbon Dioxide. Syddansk Universitet, 2016.