Hold B er de bedste

Udgivelses stedDanmark
StatusUdgivet - 6. sep. 2007

@misc{b5d55390a72811dd9b31000ea68e967b,
title = "Hold B er de bedste: Det er et stort ansvar at styre et nyt kuld journalist-unger ud p{\aa} deres jomfrurejse. Hvem sagde Titanic? I mandags havde jeg min k{\aa}de debut som underviser, eller rettere journalistisk lektor, p{\aa} Syddansk Universitet. Min engelske titel er associate professor, hvilken min britiske mand straks forkortede til prof. ass. Eleverne kan beslutte, hvilken titel jeg lever mest op til, n{\aa}r semestret er slut.",
abstract = "Udgivelsesdato: 06.09",
author = "Lene Rimestad",
note = "Udgiver: www.journalisten.dk",
year = "2007",
month = "9",
day = "6",
language = "Dansk",
type = "Other",

TY - GEN

T1 - Hold B er de bedste

T2 - Det er et stort ansvar at styre et nyt kuld journalist-unger ud på deres jomfrurejse. Hvem sagde Titanic? I mandags havde jeg min kåde debut som underviser, eller rettere journalistisk lektor, på Syddansk Universitet. Min engelske titel er associate professor, hvilken min britiske mand straks forkortede til prof. ass. Eleverne kan beslutte, hvilken titel jeg lever mest op til, når semestret er slut.

AU - Rimestad, Lene

N1 - Udgiver: www.journalisten.dk