Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingBidrag til bog/antologiForskning

Resumé

OriginalsprogEngelsk
TitelThe World of Child Labor : An Historical and Regional Survey
RedaktørerHugh Hindman
Antal sider4
Vol/bind1
ForlagM. E. Sharpe
Publikationsdato2009
Udgave1
Sider537-531
ISBN (Trykt)778-0-7656-1707
StatusUdgivet - 2009

Emneord

• almendannelse

Haue, H. (2009). History of Education in Europe: Schooling and Child Labor in Europe since the Reformation. I H. Hindman (red.), The World of Child Labor: An Historical and Regional Survey (1 udg., Bind 1, s. 537-531). M. E. Sharpe.
Haue, Harry. / History of Education in Europe : Schooling and Child Labor in Europe since the Reformation. The World of Child Labor: An Historical and Regional Survey. red. / Hugh Hindman. Bind 1 1. udg. M. E. Sharpe, 2009. s. 537-531
@inbook{043e7770cec711deb0fe000ea68e967b,
title = "History of Education in Europe: Schooling and Child Labor in Europe since the Reformation",
abstract = "Denne oversigtsartikel behandler b{\o}rnearbejde i relation til skolegang og uddannelse. Fokus er p{\aa} sammenh{\ae}ngene mellem samfundsudvikling og {\ae}ndringer i b{\o}rnens muligheder for formaliseret l{\ae}ring fra landbrugssamfundet via industrisamfundet til informationssamfundet, og den v{\ae}rdi b{\o}rnearbejdet till{\ae}ges i de forskellige tidsafsnit.",
keywords = "almendannelse, general character formation",
author = "Harry Haue",
year = "2009",
language = "English",
isbn = "778-0-7656-1707",
volume = "1",
pages = "537--531",
editor = "Hugh Hindman",
booktitle = "The World of Child Labor",
publisher = "M. E. Sharpe",
address = "United States",
edition = "1",

Haue, H 2009, History of Education in Europe: Schooling and Child Labor in Europe since the Reformation. i H Hindman (red.), The World of Child Labor: An Historical and Regional Survey. 1 udg, bind 1, M. E. Sharpe, s. 537-531.

History of Education in Europe : Schooling and Child Labor in Europe since the Reformation. / Haue, Harry.

The World of Child Labor: An Historical and Regional Survey. red. / Hugh Hindman. Bind 1 1. udg. M. E. Sharpe, 2009. s. 537-531.

TY - CHAP

T1 - History of Education in Europe

T2 - Schooling and Child Labor in Europe since the Reformation

AU - Haue, Harry

PY - 2009

Y1 - 2009

N2 - Denne oversigtsartikel behandler børnearbejde i relation til skolegang og uddannelse. Fokus er på sammenhængene mellem samfundsudvikling og ændringer i børnens muligheder for formaliseret læring fra landbrugssamfundet via industrisamfundet til informationssamfundet, og den værdi børnearbejdet tillæges i de forskellige tidsafsnit.

AB - Denne oversigtsartikel behandler børnearbejde i relation til skolegang og uddannelse. Fokus er på sammenhængene mellem samfundsudvikling og ændringer i børnens muligheder for formaliseret læring fra landbrugssamfundet via industrisamfundet til informationssamfundet, og den værdi børnearbejdet tillæges i de forskellige tidsafsnit.

KW - almendannelse

KW - general character formation

M3 - Book chapter

SN - 778-0-7656-1707