History matters - om især den tyske historiske skole

Finn Olesen

Publikation: Working paperForskning

Udgivelses stedInstitut for Miljø- og Erhvervsøkonomi, SDU, WP 95/09
UdgiverSyddansk Universitet. Institut for Miljø- og Erhvervsøkonomi
StatusUdgivet - 2009

Olesen, F. (2009). History matters - om især den tyske historiske skole. Institut for Miljø- og Erhvervsøkonomi, SDU, WP 95/09: Syddansk Universitet. Institut for Miljø- og Erhvervsøkonomi.
Olesen, Finn. / History matters - om især den tyske historiske skole. Institut for Miljø- og Erhvervsøkonomi, SDU, WP 95/09 : Syddansk Universitet. Institut for Miljø- og Erhvervsøkonomi, 2009.
@techreport{e53f60f0bd4611deab49000ea68e967b,
title = "History matters - om is{\ae}r den tyske historiske skole",
author = "Finn Olesen",
year = "2009",
language = "Dansk",
publisher = "Syddansk Universitet. Institut for Milj{\o}- og Erhvervs{\o}konomi",
type = "WorkingPaper",
institution = "Syddansk Universitet. Institut for Milj{\o}- og Erhvervs{\o}konomi",

Olesen, F 2009 'History matters - om især den tyske historiske skole' Syddansk Universitet. Institut for Miljø- og Erhvervsøkonomi, Institut for Miljø- og Erhvervsøkonomi, SDU, WP 95/09.

History matters - om især den tyske historiske skole. / Olesen, Finn.

Publikation: Working paperForskning

TY - UNPB

T1 - History matters - om især den tyske historiske skole

AU - Olesen, Finn

PY - 2009

Y1 - 2009

M3 - Working paper

BT - History matters - om især den tyske historiske skole

PB - Syddansk Universitet. Institut for Miljø- og Erhvervsøkonomi

CY - Institut for Miljø- og Erhvervsøkonomi, SDU, WP 95/09

Olesen F. History matters - om især den tyske historiske skole. Institut for Miljø- og Erhvervsøkonomi, SDU, WP 95/09: Syddansk Universitet. Institut for Miljø- og Erhvervsøkonomi. 2009.