Historical Consciousness and the Culture of Students in Denmark

• historiebevidsthed

@article{878be7f0dc8f11dd9908000ea68e967b,
title = "Historical Consciousness and the Culture of Students in Denmark",
abstract = "Artiklen, der er en bearbejdet udgave af en pr{\ae}sentation p{\aa} konferencen i International Society for History Didactics 2006 i Tallinn, omhandler reformerne af historieundervisningen i Danmark p{\aa} b{\aa}de i grundskolen og i de gymnasiale uddannelser med s{\ae}rlig henblik p{\aa} spekterne historiebevidsthed og elevernes historiekultur.",
keywords = "historiebevidsthed, historical consciousness",
author = "Harry Haue",
year = "2008",
language = "English",
volume = "2006/07",
pages = "49--58",
journal = "Yearbook. International Society for the Didactics of History",
issn = "1025-7861",

Historical Consciousness and the Culture of Students in Denmark. / Haue, Harry.

I: Yearbook. International Society for the Didactics of History, Bind 2006/07, 2008, s. 49-58.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

TY - JOUR

T1 - Historical Consciousness and the Culture of Students in Denmark

AU - Haue, Harry

PY - 2008

Y1 - 2008

N2 - Artiklen, der er en bearbejdet udgave af en præsentation på konferencen i International Society for History Didactics 2006 i Tallinn, omhandler reformerne af historieundervisningen i Danmark på både i grundskolen og i de gymnasiale uddannelser med særlig henblik på spekterne historiebevidsthed og elevernes historiekultur.

AB - Artiklen, der er en bearbejdet udgave af en præsentation på konferencen i International Society for History Didactics 2006 i Tallinn, omhandler reformerne af historieundervisningen i Danmark på både i grundskolen og i de gymnasiale uddannelser med særlig henblik på spekterne historiebevidsthed og elevernes historiekultur.

KW - historiebevidsthed

KW - historical consciousness