“Hej, skal vi prøve et af mine spil i dag?”

Lars Elbæk, Anders Hjort

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

Resumé

ForlagSyddansk Universitet. Institut for Idræt og Biomekanik
Antal sider56
ISBN (Trykt)9788793496972
ISBN (Elektronisk)9788793496965
StatusUdgivet - 2017
NavnLET's-inspire
Nummer3
Vol/bind2017

Emneord

• Bevægelse
  • Træning
  • Læring
  • Handicap
  • Design
  • Udvikling
  • Digital læremiddel

Elbæk, Lars ; Hjort, Anders . / “Hej, skal vi prøve et af mine spil i dag?” : Test og evaluering af HandiWall – bevægelse og læring til borgere med psykisk og fysisk funktionsnedsættelse. Syddansk Universitet. Institut for Idræt og Biomekanik, 2017. 56 s. (LET's-inspire; Nr. 3, Bind 2017).
@book{ef840a2d92c641d5a42535d42ed87b0a,
title = "“Hej, skal vi pr{\o}ve et af mine spil i dag?”: Test og evaluering af HandiWall – bev{\ae}gelse og l{\ae}ring til borgere med psykisk og fysisk funktionsneds{\ae}ttelse",
abstract = "Rapporten handler om udviklingsprocessen, hvor PlayAlives eWall redesign til HandiWall, s{\aa} bev{\ae}gelses- og l{\ae}ringshj{\ae}lpemidlet kan tilpasses til handicap og specialomr{\aa}det i institutioner.",
keywords = "Bev{\ae}gelse, Tr{\ae}ning, L{\ae}ring, Handicap, Design, Udvikling, Digital l{\ae}remiddel",
author = "Lars Elb{\ae}k and Anders Hjort",
year = "2017",
language = "Dansk",
isbn = "9788793496972",
publisher = "Syddansk Universitet. Institut for Idr{\ae}t og Biomekanik",

“Hej, skal vi prøve et af mine spil i dag?” : Test og evaluering af HandiWall – bevægelse og læring til borgere med psykisk og fysisk funktionsnedsættelse. / Elbæk, Lars; Hjort, Anders .

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

TY - RPRT

T1 - “Hej, skal vi prøve et af mine spil i dag?”

T2 - Test og evaluering af HandiWall – bevægelse og læring til borgere med psykisk og fysisk funktionsnedsættelse

AU - Elbæk, Lars

AU - Hjort, Anders

PY - 2017

Y1 - 2017

N2 - Rapporten handler om udviklingsprocessen, hvor PlayAlives eWall redesign til HandiWall, så bevægelses- og læringshjælpemidlet kan tilpasses til handicap og specialområdet i institutioner.

AB - Rapporten handler om udviklingsprocessen, hvor PlayAlives eWall redesign til HandiWall, så bevægelses- og læringshjælpemidlet kan tilpasses til handicap og specialområdet i institutioner.

KW - Bevægelse

KW - Træning

KW - Læring

KW - Handicap

KW - Design

KW - Udvikling

KW - Digital læremiddel

UR - https://issuu.com/learningtalentinsport/docs/handiwall_rapport_net_v3

M3 - Rapport

SN - 9788793496972

BT - “Hej, skal vi prøve et af mine spil i dag?”

PB - Syddansk Universitet. Institut for Idræt og Biomekanik

Elbæk L, Hjort A. “Hej, skal vi prøve et af mine spil i dag?”: Test og evaluering af HandiWall – bevægelse og læring til borgere med psykisk og fysisk funktionsnedsættelse. Syddansk Universitet. Institut for Idræt og Biomekanik, 2017. 56 s. (LET's-inspire; Nr. 3, Bind 2017).