Health-Related Quality of Life in Children and Adolescents with Celiac Disease

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

ForlagSyddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet
StatusUdgivet - 2014

Skjerning, H. (2014). Health-Related Quality of Life in Children and Adolescents with Celiac Disease. Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet.
Skjerning, Halfdan. / Health-Related Quality of Life in Children and Adolescents with Celiac Disease. Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, 2014.
@phdthesis{999c68bdf3d44fe5a8d6c9757a5f96cf,
title = "Health-Related Quality of Life in Children and Adolescents with Celiac Disease",
author = "Halfdan Skjerning",
year = "2014",
language = "Dansk",
publisher = "Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet",

Skjerning, H 2014, Health-Related Quality of Life in Children and Adolescents with Celiac Disease. Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet.

Health-Related Quality of Life in Children and Adolescents with Celiac Disease. / Skjerning, Halfdan.

Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, 2014.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Health-Related Quality of Life in Children and Adolescents with Celiac Disease

AU - Skjerning, Halfdan

PY - 2014

Y1 - 2014

M3 - Ph.d.-afhandling

BT - Health-Related Quality of Life in Children and Adolescents with Celiac Disease

PB - Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet

Skjerning H. Health-Related Quality of Life in Children and Adolescents with Celiac Disease. Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, 2014.