H.C. Andersen og det uhyggelige – en indledning

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

TitelH.C. Andersen og det uhyggelige
RedaktørerJacob Bøggild , Ane Grum-Schwensen, Torsten Bøgh Thomsen
Udgivelses stedOdense
ForlagSyddansk Universitetsforlag
Publikationsdato2015
Sider9-17
ISBN (Trykt)9788776748982
StatusUdgivet - 2015
NavnUniversity Press of Southern Denmark Studies in Scandinavian Languages and Literatures
Vol/bind125
ISSN1901-2098
NavnSkrifter fra H.C. Andersen Centret
Vol/bind3

Bøggild, J., Grum-Schwensen, A., & Thomsen, T. B. (2015). H.C. Andersen og det uhyggelige – en indledning. I J. B., A. Grum-Schwensen, & T. B. Thomsen (red.), H.C. Andersen og det uhyggelige (s. 9-17). Odense: Syddansk Universitetsforlag. University Press of Southern Denmark Studies in Scandinavian Languages and Literatures, Bind. 125, Skrifter fra H.C. Andersen Centret, Bind. 3
Bøggild, Jacob ; Grum-Schwensen, Ane ; Thomsen, Torsten Bøgh. / H.C. Andersen og det uhyggelige – en indledning. H.C. Andersen og det uhyggelige. red. / Jacob Bøggild ; Ane Grum-Schwensen ; Torsten Bøgh Thomsen. Odense : Syddansk Universitetsforlag, 2015. s. 9-17 (University Press of Southern Denmark Studies in Scandinavian Languages and Literatures, Bind 125). (Skrifter fra H.C. Andersen Centret, Bind 3).
@inbook{97a009ef3b544baa8399712bc880d084,
title = "H.C. Andersen og det uhyggelige – en indledning",
author = "Jacob B{\o}ggild and Ane Grum-Schwensen and Thomsen, {Torsten B{\o}gh}",
year = "2015",
language = "Dansk",
isbn = "9788776748982",
pages = "9--17",
editor = "{Jacob B{\o}ggild} and Ane Grum-Schwensen and Thomsen, {Torsten B{\o}gh}",
booktitle = "H.C. Andersen og det uhyggelige",
publisher = "Syddansk Universitetsforlag",

Bøggild, J, Grum-Schwensen, A & Thomsen, TB 2015, H.C. Andersen og det uhyggelige – en indledning. i JB, A Grum-Schwensen & TB Thomsen (red), H.C. Andersen og det uhyggelige. Syddansk Universitetsforlag, Odense, University Press of Southern Denmark Studies in Scandinavian Languages and Literatures, bind 125, Skrifter fra H.C. Andersen Centret, bind 3, s. 9-17.

H.C. Andersen og det uhyggelige – en indledning. / Bøggild, Jacob; Grum-Schwensen, Ane ; Thomsen, Torsten Bøgh.

H.C. Andersen og det uhyggelige. red. / Jacob Bøggild; Ane Grum-Schwensen; Torsten Bøgh Thomsen. Odense : Syddansk Universitetsforlag, 2015. s. 9-17 (University Press of Southern Denmark Studies in Scandinavian Languages and Literatures, Bind 125). (Skrifter fra H.C. Andersen Centret, Bind 3).

TY - CHAP

T1 - H.C. Andersen og det uhyggelige – en indledning

AU - Bøggild, Jacob

AU - Grum-Schwensen, Ane

AU - Thomsen, Torsten Bøgh

PY - 2015

Y1 - 2015

M3 - Bidrag til bog/antologi

SN - 9788776748982

SP - 9

EP - 17

BT - H.C. Andersen og det uhyggelige

A2 - , Jacob Bøggild

A2 - Grum-Schwensen, Ane

A2 - Thomsen, Torsten Bøgh

PB - Syddansk Universitetsforlag

CY - Odense

Bøggild J, Grum-Schwensen A, Thomsen TB. H.C. Andersen og det uhyggelige – en indledning. I JB, Grum-Schwensen A, Thomsen TB, red., H.C. Andersen og det uhyggelige. Odense: Syddansk Universitetsforlag. 2015. s. 9-17. (University Press of Southern Denmark Studies in Scandinavian Languages and Literatures, Bind 125). (Skrifter fra H.C. Andersen Centret, Bind 3).