Hans Christian Andersen in communities

Peers
Hans Christian Andersen
Denmark

Bom, A. K., Thomsen, T. B., & Frandsen, J. N. (red.) (2019). Hans Christian Andersen in communities. Aktualitet - Litteratur, Kultur og Medier, Nr. 1, Bind. 13
@book{decad38128a84e81bdf9b99a4c94d56e,
title = "Hans Christian Andersen in communities",
abstract = "A collection of peer reviewed and non peer reviewed contributions to the conference Hans Christian Andersen and Community which was held at the University of Southern Denmark in December 2017.",
editor = "Bom, {Anne Klara} and Thomsen, {Torsten B{\o}gh} and Frandsen, {Johs. N{\o}rregaard}",
note = "special issue",
year = "2019",
language = "English",

Bom, AK, Thomsen, TB & Frandsen, JN (red) 2019, Hans Christian Andersen in communities. Aktualitet - Litteratur, Kultur og Medier, nr. 1, bind 13.

Hans Christian Andersen in communities. / Bom, Anne Klara (Redaktør); Thomsen, Torsten Bøgh (Redaktør); Frandsen, Johs. Nørregaard (Redaktør).

2019. 270 s. (Aktualitet - Litteratur, Kultur og Medier; Nr. 1, Bind 13).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskningpeer review

TY - BOOK

T1 - Hans Christian Andersen in communities

A2 - Bom, Anne Klara

A2 - Thomsen, Torsten Bøgh

A2 - Frandsen, Johs. Nørregaard

N1 - special issue

PY - 2019

Y1 - 2019

N2 - A collection of peer reviewed and non peer reviewed contributions to the conference Hans Christian Andersen and Community which was held at the University of Southern Denmark in December 2017.

AB - A collection of peer reviewed and non peer reviewed contributions to the conference Hans Christian Andersen and Community which was held at the University of Southern Denmark in December 2017.

M3 - Anthology

BT - Hans Christian Andersen in communities

Bom AK, (ed.), Thomsen TB, (ed.), Frandsen JN, (ed.). Hans Christian Andersen in communities. 2019. 270 s. (Aktualitet - Litteratur, Kultur og Medier; Nr. 1, Bind 13).