P. Woskov, H. Bindslev, F. Leipold, F. Meo, S.K. Nielsen, E.L. Tsakadze, Søren Bang Korsholm, J. Scholten, C. Tito, E. Westerhof, J.W. Oosterbeek, F. Leuterer, F. Monaco, M. Muenich, D. Wagner

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftKonferenceabstrakt til konferenceForskning

OriginalsprogEngelsk
Publikationsdato2006
StatusUdgivet - 2006
Udgivet eksterntJa
Begivenhed48th Annual Meeting of the Division of Plasma Physics - Philadelphia, PA, USA
Varighed: 30. okt. 20063. nov. 2006
Konferencens nummer: 48

Konference

Konference48th Annual Meeting of the Division of Plasma Physics
Nummer48
LandUSA
ByPhiladelphia, PA
Periode30/10/200603/11/2006
Internetadresse

Woskov, P., Bindslev, H., Leipold, F., Meo, F., Nielsen, S. K., Tsakadze, E. L., ... Wagner, D. (2006). Gyrotron frequency measurements for fast ion CTS diagnostics at TEXTOR and ASDEX upgrade (poster). Abstract fra 48th Annual Meeting of the Division of Plasma Physics, Philadelphia, PA, USA.
Woskov, P. ; Bindslev, H. ; Leipold, F. ; Meo, F. ; Nielsen, S.K. ; Tsakadze, E.L. ; Korsholm, Søren Bang ; Scholten, J. ; Tito, C. ; Westerhof, E. ; Oosterbeek, J.W. ; Leuterer, F. ; Monaco, F. ; Muenich, M. ; Wagner, D. / Gyrotron frequency measurements for fast ion CTS diagnostics at TEXTOR and ASDEX upgrade (poster). Abstract fra 48th Annual Meeting of the Division of Plasma Physics, Philadelphia, PA, USA.
@conference{d63e3237047143f586f5da8db318968d,
title = "Gyrotron frequency measurements for fast ion CTS diagnostics at TEXTOR and ASDEX upgrade (poster)",
author = "P. Woskov and H. Bindslev and F. Leipold and F. Meo and S.K. Nielsen and E.L. Tsakadze and Korsholm, {S{\o}ren Bang} and J. Scholten and C. Tito and E. Westerhof and J.W. Oosterbeek and F. Leuterer and F. Monaco and M. Muenich and D. Wagner",
year = "2006",
language = "English",
note = "48th Annual Meeting of the Division of Plasma Physics ; Conference date: 30-10-2006 Through 03-11-2006",
url = "http://meetings.aps.org/Meeting/DPP06/Content/564",

Woskov, P, Bindslev, H, Leipold, F, Meo, F, Nielsen, SK, Tsakadze, EL, Korsholm, SB, Scholten, J, Tito, C, Westerhof, E, Oosterbeek, JW, Leuterer, F, Monaco, F, Muenich, M & Wagner, D 2006, 'Gyrotron frequency measurements for fast ion CTS diagnostics at TEXTOR and ASDEX upgrade (poster)', 48th Annual Meeting of the Division of Plasma Physics, Philadelphia, PA, USA, 30/10/2006 - 03/11/2006.

Gyrotron frequency measurements for fast ion CTS diagnostics at TEXTOR and ASDEX upgrade (poster). / Woskov, P.; Bindslev, H.; Leipold, F.; Meo, F.; Nielsen, S.K.; Tsakadze, E.L.; Korsholm, Søren Bang; Scholten, J.; Tito, C.; Westerhof, E.; Oosterbeek, J.W.; Leuterer, F.; Monaco, F.; Muenich, M.; Wagner, D.

TY - ABST

T1 - Gyrotron frequency measurements for fast ion CTS diagnostics at TEXTOR and ASDEX upgrade (poster)

AU - Woskov, P.

AU - Bindslev, H.

AU - Leipold, F.

AU - Meo, F.

AU - Nielsen, S.K.

AU - Tsakadze, E.L.

AU - Korsholm, Søren Bang

AU - Scholten, J.

AU - Tito, C.

AU - Westerhof, E.

AU - Oosterbeek, J.W.

AU - Leuterer, F.

AU - Monaco, F.

AU - Muenich, M.

AU - Wagner, D.

PY - 2006

Y1 - 2006

M3 - Conference abstract for conference

Woskov P, Bindslev H, Leipold F, Meo F, Nielsen SK, Tsakadze EL et al. Gyrotron frequency measurements for fast ion CTS diagnostics at TEXTOR and ASDEX upgrade (poster). 2006. Abstract fra 48th Annual Meeting of the Division of Plasma Physics, Philadelphia, PA, USA.