Graviditetskalenderen 2.0: Smartphone-app, iTunes.

Publikation: Bidrag der ikke har en tekstformInteraktiv produktionFormidling

Abstrakt

Valg af materiale/medie/form:

Graviditetskalenderen som app til iPhone - nu i ny version med mange nye funktioner.
Graviditetskalenderen giver dig mulighed for at følge din graviditet uge for uge i billeder og tekst. Helt uden reklamer.

Graviditetskalenderen følger danske anbefalinger for gravide og er skrevet af Camilla Gry Temmesen, uddannet dansk jordemoder og kandidat i jordemodervidenskab.

De første 10 uger er gratis. De følgende uger kan tilgås efter køb in-app.

Om Graviditetskalenderen:

- Følg din graviditet uge for uge i billeder og tekst. Indtaster du din terminsdato, vil app’en åbne på den uge, du er kommet til.

- For hver uge kan du skrive dine egne notater i dagbogen, tilføje et billede af den voksende mave, give ugen karakterer og indtaste vægt og mål. Du kan tilføje noter om dine læge- og jordemoderbesøg.

- Graviditetskalenderen er også en grundig opslagsbog. I app’ens leksikon kan du få gode informationer, vejledning og forklaringer af de mange begreber, som er knyttet til graviditet.

- Teksten bygger på danske vejledende anbefalinger inden for graviditet, fødsel og barsel og er skrevet af en uddannet jordemoder.

- Camilla Gry Temmesen er cand. scient. san. i Jordemodervidenskab og uddannet jordemoder i 2006 fra Jordemoderskolen i København. Hun har mange års erfaring med graviditet, fødsel og barsel fra en specialafdeling og har skrevet flere bøger til kommende forældre, bl.a. Graviditetskalenderen (Gyldendal 2010) og Fantastisk Fødsel (Gyldendal 2015). Hun er selv mor til to piger.

Graviditetskalenderen er udgivet af Gyldendal og findes også i bogform.

Valg af arbejdsform:
Applikation; iPhone

Begrundelse for valg af materiale/medie/form/arbejdsform:
Innovation indenfor jordemodervidenskab omhandlende formidling og redskaber til borgerne.
OriginalsprogDansk
Publikationsdato2017
StatusUdgivet - 2017

Citationsformater