Erik Lankut, Marjaana Gunkel, Zial Haque Munim, Ilan Alon, Vas Taras, Nicole Franziska Richter

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPaperForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
Publikationsdato2018
StatusUdgivet - 2018
Begivenhed44th European International Business Academy Conference: International Business in a Transforming World – the Changing Role of States and Firms - Poznań University of Economics & Business, Poznań, Polen
Varighed: 13. dec. 201815. dec. 2018
Konferencens nummer: 44

Konference

Konference44th European International Business Academy Conference
Nummer44
LokationPoznań University of Economics & Business
LandPolen
ByPoznań
Periode13/12/201815/12/2018
Internetadresse

Lankut, E., Gunkel, M., Munim, Z. H., Alon, I., Taras, V., & Richter, N. F. (2018). Global leadership success through cultural and emotional intelligence in international teams. Afhandling præsenteret på 44th European International Business Academy Conference, Poznań, Polen.
Lankut, Erik ; Gunkel, Marjaana ; Munim, Zial Haque ; Alon, Ilan ; Taras, Vas ; Richter, Nicole Franziska. / Global leadership success through cultural and emotional intelligence in international teams. Afhandling præsenteret på 44th European International Business Academy Conference, Poznań, Polen.
@conference{c306b74922cf49a59dbb8faf13436455,
title = "Global leadership success through cultural and emotional intelligence in international teams",
author = "Erik Lankut and Marjaana Gunkel and Munim, {Zial Haque} and Ilan Alon and Vas Taras and Richter, {Nicole Franziska}",
year = "2018",
language = "English",
note = "44th European International Business Academy Conference : International Business in a Transforming World – the Changing Role of States and Firms, 44th EIBA Conference ; Conference date: 13-12-2018 Through 15-12-2018",
url = "http://eiba2018.eiba.org/",

Lankut, E, Gunkel, M, Munim, ZH, Alon, I, Taras, V & Richter, NF 2018, 'Global leadership success through cultural and emotional intelligence in international teams' Paper fremlagt ved 44th European International Business Academy Conference, Poznań, Polen, 13/12/2018 - 15/12/2018, .

Global leadership success through cultural and emotional intelligence in international teams. / Lankut, Erik; Gunkel, Marjaana; Munim, Zial Haque; Alon, Ilan; Taras, Vas; Richter, Nicole Franziska.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPaperForskningpeer review

TY - CONF

T1 - Global leadership success through cultural and emotional intelligence in international teams

AU - Lankut, Erik

AU - Gunkel, Marjaana

AU - Munim, Zial Haque

AU - Alon, Ilan

AU - Taras, Vas

AU - Richter, Nicole Franziska

PY - 2018

Y1 - 2018

M3 - Paper

Lankut E, Gunkel M, Munim ZH, Alon I, Taras V, Richter NF. Global leadership success through cultural and emotional intelligence in international teams. 2018. Afhandling præsenteret på 44th European International Business Academy Conference, Poznań, Polen.