Glimt af hellenisme hos jøderne - Eupolemos: jødisk gesandt og historieskriver

Søren Lund Sørensen

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

Resumé

TidsskriftAigis: nordisk tidsskrift for klassiske studier
ISSN1901-6859
StatusUdgivet - 2011

@article{7134b82cf8b14adb842e2c52c9d81df4,
title = "Glimt af hellenisme hos j{\o}derne - Eupolemos: j{\o}disk gesandt og historieskriver",
abstract = "Introduktion til den j{\o}diske historieskriver Eupolemos. F1 af hans v{\ae}rk om Jud{\ae}as Konger inds{\ae}ttes i den gr{\ae}ske tradition om en f{\o}rste opfinder.",
author = "S{\o}rensen, {S{\o}ren Lund}",
year = "2011",
language = "Dansk",
journal = "Aigis: nordisk tidsskrift for klassiske studier",
issn = "1901-6859",
publisher = "Aigis",

Glimt af hellenisme hos jøderne - Eupolemos: jødisk gesandt og historieskriver. / Sørensen, Søren Lund.

I: Aigis: nordisk tidsskrift for klassiske studier, 2011.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

TY - JOUR

T1 - Glimt af hellenisme hos jøderne - Eupolemos: jødisk gesandt og historieskriver

AU - Sørensen, Søren Lund

PY - 2011

Y1 - 2011

N2 - Introduktion til den jødiske historieskriver Eupolemos. F1 af hans værk om Judæas Konger indsættes i den græske tradition om en første opfinder.

AB - Introduktion til den jødiske historieskriver Eupolemos. F1 af hans værk om Judæas Konger indsættes i den græske tradition om en første opfinder.

M3 - Tidsskriftartikel

JO - Aigis: nordisk tidsskrift for klassiske studier