Give and Gain: How, Why and When People Provide Support to Entrepreneurs

ForlagSyddansk Universitet. Det Samfundsvidenskabelige Fakultet
Antal sider225
StatusUdgivet - 2014

Nielsen, M. S. (2014). Give and Gain: How, Why and When People Provide Support to Entrepreneurs. Kolding: Syddansk Universitet. Det Samfundsvidenskabelige Fakultet.
Nielsen, Mette Søgaard. / Give and Gain: How, Why and When People Provide Support to Entrepreneurs. Kolding : Syddansk Universitet. Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, 2014. 225 s.
@phdthesis{24adc8714bff426fad034debc686f38a,
title = "Give and Gain: How, Why and When People Provide Support to Entrepreneurs",
author = "Nielsen, {Mette S{\o}gaard}",
year = "2014",
language = "English",
publisher = "Syddansk Universitet. Det Samfundsvidenskabelige Fakultet",

Nielsen, MS 2014, Give and Gain: How, Why and When People Provide Support to Entrepreneurs. Syddansk Universitet. Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, Kolding.

Give and Gain: How, Why and When People Provide Support to Entrepreneurs. / Nielsen, Mette Søgaard.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Give and Gain: How, Why and When People Provide Support to Entrepreneurs

AU - Nielsen, Mette Søgaard

PY - 2014

Y1 - 2014

M3 - Ph.D. thesis

BT - Give and Gain: How, Why and When People Provide Support to Entrepreneurs

PB - Syddansk Universitet. Det Samfundsvidenskabelige Fakultet

CY - Kolding

Nielsen MS. Give and Gain: How, Why and When People Provide Support to Entrepreneurs. Kolding: Syddansk Universitet. Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, 2014. 225 s.