Manuela Schiek, Matthias Schulz, Jennifer Zablocki, Oliya S. Abdullaeva, Arne Lützen, Frank Balzer, Oriol Arteaga

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPosterForskning

OriginalsprogEngelsk
Publikationsdato28. sep. 2018
StatusUdgivet - 28. sep. 2018
Begivenhed22. Deutsche Physikerinnentagung - University of Oldenburg, Oldenburg, Tyskland
Varighed: 27. sep. 201830. sep. 2018

Konference

Konference22. Deutsche Physikerinnentagung
LokationUniversity of Oldenburg
LandTyskland
ByOldenburg
Periode27/09/201830/09/2018
Internetadresse

Schiek, M., Schulz, M., Zablocki, J., Abdullaeva, O. S., Lützen, A., Balzer, F., & Arteaga, O. (2018). Giant Circular Dichroism boosted by Excitonic Coupling of Enantiopure J-Aggregate Thin Films probed by Mueller Matrix Ellipsometry. Poster session præsenteret på 22. Deutsche Physikerinnentagung, Oldenburg, Tyskland.
Schiek, Manuela ; Schulz, Matthias ; Zablocki, Jennifer ; Abdullaeva, Oliya S. ; Lützen, Arne ; Balzer, Frank ; Arteaga, Oriol. / Giant Circular Dichroism boosted by Excitonic Coupling of Enantiopure J-Aggregate Thin Films probed by Mueller Matrix Ellipsometry. Poster session præsenteret på 22. Deutsche Physikerinnentagung, Oldenburg, Tyskland.
@conference{b3847ffdbd704c32b27e5794ea482adf,
title = "Giant Circular Dichroism boosted by Excitonic Coupling of Enantiopure J-Aggregate Thin Films probed by Mueller Matrix Ellipsometry",
author = "Manuela Schiek and Matthias Schulz and Jennifer Zablocki and Abdullaeva, {Oliya S.} and Arne L{\"u}tzen and Frank Balzer and Oriol Arteaga",
year = "2018",
month = "9",
day = "28",
language = "English",
note = "22. Deutsche Physikerinnentagung, DPT ; Conference date: 27-09-2018 Through 30-09-2018",
url = "https://www.physikerinnentagung.de/index.html",

Schiek, M, Schulz, M, Zablocki, J, Abdullaeva, OS, Lützen, A, Balzer, F & Arteaga, O 2018, 'Giant Circular Dichroism boosted by Excitonic Coupling of Enantiopure J-Aggregate Thin Films probed by Mueller Matrix Ellipsometry' 22. Deutsche Physikerinnentagung, Oldenburg, Tyskland, 27/09/2018 - 30/09/2018, .

Giant Circular Dichroism boosted by Excitonic Coupling of Enantiopure J-Aggregate Thin Films probed by Mueller Matrix Ellipsometry. / Schiek, Manuela; Schulz, Matthias; Zablocki, Jennifer; Abdullaeva, Oliya S.; Lützen, Arne; Balzer, Frank; Arteaga, Oriol.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPosterForskning

TY - CONF

T1 - Giant Circular Dichroism boosted by Excitonic Coupling of Enantiopure J-Aggregate Thin Films probed by Mueller Matrix Ellipsometry

AU - Schiek, Manuela

AU - Schulz, Matthias

AU - Zablocki, Jennifer

AU - Abdullaeva, Oliya S.

AU - Lützen, Arne

AU - Balzer, Frank

AU - Arteaga, Oriol

PY - 2018/9/28

Y1 - 2018/9/28

M3 - Poster

Schiek M, Schulz M, Zablocki J, Abdullaeva OS, Lützen A, Balzer F et al. Giant Circular Dichroism boosted by Excitonic Coupling of Enantiopure J-Aggregate Thin Films probed by Mueller Matrix Ellipsometry. 2018. Poster session præsenteret på 22. Deutsche Physikerinnentagung, Oldenburg, Tyskland.