Matthias Schulz, Jennifer Zablocki, Oliya S. Abdullaeva, Frank Balzer, Arne Lützen, Oriol Arteaga, Manuela Schiek

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftKonferenceabstrakt til konferenceForskning

OriginalsprogEngelsk
Publikationsdatomaj 2019
StatusUdgivet - maj 2019
Begivenhed8th International Conference on Spectroscopic Ellipsometry - World Trade Center, Barcelona, Spanien
Varighed: 26. maj 201931. maj 2019
Konferencens nummer: 8

Konference

Konference8th International Conference on Spectroscopic Ellipsometry
Nummer8
LokationWorld Trade Center
LandSpanien
ByBarcelona
Periode26/05/201931/05/2019
Internetadresse

Schulz, M., Zablocki, J., Abdullaeva, O. S., Balzer, F., Lützen, A., Arteaga, O., & Schiek, M. (2019). Giant Circular Dichroism Boosted by Excitonic Coupling in Homochiral Organic Thin Films. Abstract fra 8th International Conference on Spectroscopic Ellipsometry, Barcelona, Spanien.
Schulz, Matthias ; Zablocki, Jennifer ; Abdullaeva, Oliya S. ; Balzer, Frank ; Lützen, Arne ; Arteaga, Oriol ; Schiek, Manuela. / Giant Circular Dichroism Boosted by Excitonic Coupling in Homochiral Organic Thin Films. Abstract fra 8th International Conference on Spectroscopic Ellipsometry, Barcelona, Spanien.
@conference{51d38edbc7d74a7fa330081910a00b0f,
title = "Giant Circular Dichroism Boosted by Excitonic Coupling in Homochiral Organic Thin Films",
author = "Matthias Schulz and Jennifer Zablocki and Abdullaeva, {Oliya S.} and Frank Balzer and Arne L{\"u}tzen and Oriol Arteaga and Manuela Schiek",
year = "2019",
month = "5",
language = "English",
note = "8th International Conference on Spectroscopic Ellipsometry, ICSE ; Conference date: 26-05-2019 Through 31-05-2019",
url = "https://congresses.icmab.es/icse8/",

Schulz, M, Zablocki, J, Abdullaeva, OS, Balzer, F, Lützen, A, Arteaga, O & Schiek, M 2019, 'Giant Circular Dichroism Boosted by Excitonic Coupling in Homochiral Organic Thin Films' 8th International Conference on Spectroscopic Ellipsometry, Barcelona, Spanien, 26/05/2019 - 31/05/2019, .

Giant Circular Dichroism Boosted by Excitonic Coupling in Homochiral Organic Thin Films. / Schulz, Matthias; Zablocki, Jennifer; Abdullaeva, Oliya S.; Balzer, Frank; Lützen, Arne; Arteaga, Oriol; Schiek, Manuela.

TY - ABST

T1 - Giant Circular Dichroism Boosted by Excitonic Coupling in Homochiral Organic Thin Films

AU - Schulz, Matthias

AU - Zablocki, Jennifer

AU - Abdullaeva, Oliya S.

AU - Balzer, Frank

AU - Lützen, Arne

AU - Arteaga, Oriol

AU - Schiek, Manuela

PY - 2019/5

Y1 - 2019/5

M3 - Conference abstract for conference

Schulz M, Zablocki J, Abdullaeva OS, Balzer F, Lützen A, Arteaga O et al. Giant Circular Dichroism Boosted by Excitonic Coupling in Homochiral Organic Thin Films. 2019. Abstract fra 8th International Conference on Spectroscopic Ellipsometry, Barcelona, Spanien.