Marianne Rosendal

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

Udgivelses stedForskningsenheden for Almen Medicin, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Århus Universitet
ForlagFællestrykkeriet for Sundhedsvidenskab
StatusUdgivet - 2003
Udgivet eksterntJa

Rosendal, M. (2003). General practitioners and somatising patients: Development and evaluation of a short-term training programme in assessment and treatment of functional disorders. Forskningsenheden for Almen Medicin, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Århus Universitet: Fællestrykkeriet for Sundhedsvidenskab.
Rosendal, Marianne. / General practitioners and somatising patients : Development and evaluation of a short-term training programme in assessment and treatment of functional disorders. Forskningsenheden for Almen Medicin, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Århus Universitet : Fællestrykkeriet for Sundhedsvidenskab, 2003.
@phdthesis{134dd428a5fc42b5849f2f305c0d8ab9,
title = "General practitioners and somatising patients: Development and evaluation of a short-term training programme in assessment and treatment of functional disorders",
author = "Marianne Rosendal",
year = "2003",
language = "Dansk",
publisher = "F{\ae}llestrykkeriet for Sundhedsvidenskab",

Rosendal, M 2003, General practitioners and somatising patients: Development and evaluation of a short-term training programme in assessment and treatment of functional disorders. Fællestrykkeriet for Sundhedsvidenskab, Forskningsenheden for Almen Medicin, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Århus Universitet.

General practitioners and somatising patients : Development and evaluation of a short-term training programme in assessment and treatment of functional disorders. / Rosendal, Marianne.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - General practitioners and somatising patients

T2 - Development and evaluation of a short-term training programme in assessment and treatment of functional disorders

AU - Rosendal, Marianne

PY - 2003

Y1 - 2003

M3 - Ph.d.-afhandling

BT - General practitioners and somatising patients

PB - Fællestrykkeriet for Sundhedsvidenskab

CY - Forskningsenheden for Almen Medicin, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Århus Universitet

Rosendal M. General practitioners and somatising patients: Development and evaluation of a short-term training programme in assessment and treatment of functional disorders. Forskningsenheden for Almen Medicin, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Århus Universitet: Fællestrykkeriet for Sundhedsvidenskab, 2003.