Fysisk aktivitet, sygdomsforebyggelse og behandling - bevægeapparatsproblemer

René Fejer

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportKompendium/lecture notesUndervisning

Udgivelses stedOdense
ForlagSyddansk Universitetsforlag
StatusUdgivet - 2006

Fejer, R. (2006). Fysisk aktivitet, sygdomsforebyggelse og behandling - bevægeapparatsproblemer. Odense: Syddansk Universitetsforlag.
Fejer, René. / Fysisk aktivitet, sygdomsforebyggelse og behandling - bevægeapparatsproblemer. Odense : Syddansk Universitetsforlag, 2006.
@book{39c948c0dc6211dbae98000ea68e967b,
title = "Fysisk aktivitet, sygdomsforebyggelse og behandling - bev{\ae}geapparatsproblemer",
author = "Ren{\'e} Fejer",
year = "2006",
language = "Dansk",
publisher = "Syddansk Universitetsforlag",

Fejer, R 2006, Fysisk aktivitet, sygdomsforebyggelse og behandling - bevægeapparatsproblemer. Syddansk Universitetsforlag, Odense.

Fysisk aktivitet, sygdomsforebyggelse og behandling - bevægeapparatsproblemer. / Fejer, René.

Odense : Syddansk Universitetsforlag, 2006.

TY - BOOK

T1 - Fysisk aktivitet, sygdomsforebyggelse og behandling - bevægeapparatsproblemer

AU - Fejer, René

PY - 2006

Y1 - 2006

M3 - Kompendium/lecture notes

BT - Fysisk aktivitet, sygdomsforebyggelse og behandling - bevægeapparatsproblemer

PB - Syddansk Universitetsforlag

CY - Odense

Fejer R. Fysisk aktivitet, sygdomsforebyggelse og behandling - bevægeapparatsproblemer. Odense: Syddansk Universitetsforlag, 2006.