Fusioners rationaliteter

Udgivelses stedOdense
ForlagSyddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet
StatusUdgivet - 2018

Glæsner, N. M. (2018). Fusioners rationaliteter: Sammenlægning af pædagogiske uddannelsesinstitutioner som styrings- og ledelsesstrategi. Odense: Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet.
Glæsner, Niels Mandøe. / Fusioners rationaliteter : Sammenlægning af pædagogiske uddannelsesinstitutioner som styrings- og ledelsesstrategi. Odense : Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet, 2018.
@phdthesis{81146c667366499ea3edf5425a178fae,
title = "Fusioners rationaliteter: Sammenl{\ae}gning af p{\ae}dagogiske uddannelsesinstitutioner som styrings- og ledelsesstrategi",
author = "Gl{\ae}sner, {Niels Mand{\o}e}",
year = "2018",
language = "Dansk",
publisher = "Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet",

Glæsner, NM 2018, Fusioners rationaliteter: Sammenlægning af pædagogiske uddannelsesinstitutioner som styrings- og ledelsesstrategi. Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet, Odense.

Fusioners rationaliteter : Sammenlægning af pædagogiske uddannelsesinstitutioner som styrings- og ledelsesstrategi. / Glæsner, Niels Mandøe.

Odense : Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet, 2018.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Fusioners rationaliteter

T2 - Sammenlægning af pædagogiske uddannelsesinstitutioner som styrings- og ledelsesstrategi

AU - Glæsner, Niels Mandøe

PY - 2018

Y1 - 2018

M3 - Ph.d.-afhandling

BT - Fusioners rationaliteter

PB - Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet

CY - Odense

Glæsner NM. Fusioners rationaliteter: Sammenlægning af pædagogiske uddannelsesinstitutioner som styrings- og ledelsesstrategi. Odense: Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet, 2018.