Marianne Kongerslev

ForlagSyddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet
Antal sider237
StatusUdgivet - 1. nov. 2015

Kongerslev, M. (2015). From Trickster to Two-Spirit: Gender (Trans)Formations in Native American Narratives. Odense: Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet.
Kongerslev, Marianne . / From Trickster to Two-Spirit: Gender (Trans)Formations in Native American Narratives. Odense : Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet, 2015. 237 s.
@phdthesis{c6fbf8c60fd84702ac02d52eef013f0d,
title = "From Trickster to Two-Spirit: Gender (Trans)Formations in Native American Narratives",
author = "Marianne Kongerslev",
year = "2015",
month = "11",
day = "1",
language = "English",
publisher = "Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet",

Kongerslev, M 2015, From Trickster to Two-Spirit: Gender (Trans)Formations in Native American Narratives. Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet, Odense.

From Trickster to Two-Spirit: Gender (Trans)Formations in Native American Narratives. / Kongerslev, Marianne .

Odense : Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet, 2015. 237 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - From Trickster to Two-Spirit: Gender (Trans)Formations in Native American Narratives

AU - Kongerslev, Marianne

PY - 2015/11/1

Y1 - 2015/11/1

M3 - Ph.D. thesis

BT - From Trickster to Two-Spirit: Gender (Trans)Formations in Native American Narratives

PB - Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet

CY - Odense

Kongerslev M. From Trickster to Two-Spirit: Gender (Trans)Formations in Native American Narratives. Odense: Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet, 2015. 237 s.