Frivilligt arbejde i idrætsforeninger

Forskelle og ligheder mellem specialforbund og idrætsgrene

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

310 Downloads (Pure)

Resumé

Udgivelses stedKøbenhavn
ForlagIdrættens Analyseinstitut
Antal sider61
StatusUdgivet - 2011

Emneord

• Frivillig sektor, frivilligt arbejde, foreningsliv, civilsamfund
  • Foreninger
  • idræt

@book{324aa49885bf4033a88991fd3fe75523,
title = "Frivilligt arbejde i idr{\ae}tsforeninger: Forskelle og ligheder mellem specialforbund og idr{\ae}tsgrene",
abstract = "Notatet ’Frivilligt arbejde i idr{\ae}tsforeninger. Forskelle og ligheder mellem specialforbund og idr{\ae}tsgrene’ er en delrapport i den hidtil st{\o}rste unders{\o}gelse af frivilligheden i danske idr{\ae}tsforeninger. Samtlige mere end 10.000 medlemsforeninger i specialforbund under Danmarks Idr{\ae}ts-Forbund har i efter{\aa}ret 2010 haft mulighed for at besvare sp{\o}rgeskemaet og derigennem beskrive deres erfaringer og oplevelser af frivilligheden i deres forening. Over 5000 foreninger har besvaret sp{\o}rgeskemaet i unders{\o}gelsen.",
keywords = "Frivillig sektor, frivilligt arbejde, foreningsliv, civilsamfund, Foreninger, idr{\ae}t",
author = "Karsten {\O}sterlund and Bjarne Ibsen",
year = "2011",
language = "Dansk",
publisher = "Idr{\ae}ttens Analyseinstitut",
address = "Danmark",

Frivilligt arbejde i idrætsforeninger : Forskelle og ligheder mellem specialforbund og idrætsgrene. / Østerlund, Karsten; Ibsen, Bjarne.

København : Idrættens Analyseinstitut, 2011. 61 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Frivilligt arbejde i idrætsforeninger

T2 - Forskelle og ligheder mellem specialforbund og idrætsgrene

AU - Østerlund, Karsten

AU - Ibsen, Bjarne

PY - 2011

Y1 - 2011

N2 - Notatet ’Frivilligt arbejde i idrætsforeninger. Forskelle og ligheder mellem specialforbund og idrætsgrene’ er en delrapport i den hidtil største undersøgelse af frivilligheden i danske idrætsforeninger. Samtlige mere end 10.000 medlemsforeninger i specialforbund under Danmarks Idræts-Forbund har i efteråret 2010 haft mulighed for at besvare spørgeskemaet og derigennem beskrive deres erfaringer og oplevelser af frivilligheden i deres forening. Over 5000 foreninger har besvaret spørgeskemaet i undersøgelsen.

AB - Notatet ’Frivilligt arbejde i idrætsforeninger. Forskelle og ligheder mellem specialforbund og idrætsgrene’ er en delrapport i den hidtil største undersøgelse af frivilligheden i danske idrætsforeninger. Samtlige mere end 10.000 medlemsforeninger i specialforbund under Danmarks Idræts-Forbund har i efteråret 2010 haft mulighed for at besvare spørgeskemaet og derigennem beskrive deres erfaringer og oplevelser af frivilligheden i deres forening. Over 5000 foreninger har besvaret spørgeskemaet i undersøgelsen.

KW - Frivillig sektor, frivilligt arbejde, foreningsliv, civilsamfund

KW - Foreninger