Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

ForlagSyddansk Universitet. Statens Institut for Folkesundhed
Antal sider18
StatusUdgivet - 2009

Nielsen, L., & Meilstrup, C. (2009). Fremme af psykisk trivsel blandt skoleelever: Videnskabelig baggrund for Projekt Optur. København: Syddansk Universitet. Statens Institut for Folkesundhed.
Nielsen, Line ; Meilstrup, Charlotte. / Fremme af psykisk trivsel blandt skoleelever : Videnskabelig baggrund for Projekt Optur. København : Syddansk Universitet. Statens Institut for Folkesundhed, 2009. 18 s.
@book{4b7f9b2ae64646cf88d3f6faa81e28b3,
title = "Fremme af psykisk trivsel blandt skoleelever: Videnskabelig baggrund for Projekt Optur",
author = "Line Nielsen and Charlotte Meilstrup",
year = "2009",
language = "Dansk",
publisher = "Syddansk Universitet. Statens Institut for Folkesundhed",

Nielsen, L & Meilstrup, C 2009, Fremme af psykisk trivsel blandt skoleelever: Videnskabelig baggrund for Projekt Optur. Syddansk Universitet. Statens Institut for Folkesundhed, København.

Fremme af psykisk trivsel blandt skoleelever : Videnskabelig baggrund for Projekt Optur. / Nielsen, Line; Meilstrup, Charlotte.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Fremme af psykisk trivsel blandt skoleelever

T2 - Videnskabelig baggrund for Projekt Optur

AU - Nielsen, Line

AU - Meilstrup, Charlotte

PY - 2009

Y1 - 2009

M3 - Rapport

BT - Fremme af psykisk trivsel blandt skoleelever

PB - Syddansk Universitet. Statens Institut for Folkesundhed

CY - København

Nielsen L, Meilstrup C. Fremme af psykisk trivsel blandt skoleelever: Videnskabelig baggrund for Projekt Optur. København: Syddansk Universitet. Statens Institut for Folkesundhed, 2009. 18 s.