Fortællinger i Naturvidenskaben

en empiribaseret undersøgelse af videnskabsteaterforestillingen Den Magiske Kugle og dens forankring i gymnasiepraksis

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

OriginalsprogDansk
ForlagSyddansk Universitet. Det Naturvidenskabelige Fakultet
Antal sider318
ISBN (Trykt)9788792321060
StatusUdgivet - 2008
NavnCenter for Naturvidenskabernes og Matematikkens Didaktik, Syddansk Universitet
Vol/bind6

Citer dette

Hansen, S. H. (2008). Fortællinger i Naturvidenskaben: en empiribaseret undersøgelse af videnskabsteaterforestillingen Den Magiske Kugle og dens forankring i gymnasiepraksis. Syddansk Universitet. Det Naturvidenskabelige Fakultet. Center for Naturvidenskabernes og Matematikkens Didaktik, Syddansk Universitet, Bind. 6
Hansen, Stinne Hørup. / Fortællinger i Naturvidenskaben : en empiribaseret undersøgelse af videnskabsteaterforestillingen Den Magiske Kugle og dens forankring i gymnasiepraksis. Syddansk Universitet. Det Naturvidenskabelige Fakultet, 2008. 318 s. (Center for Naturvidenskabernes og Matematikkens Didaktik, Syddansk Universitet, Bind 6).
@phdthesis{097bb900043311deb27a000ea68e967b,
title = "Fort{\ae}llinger i Naturvidenskaben: en empiribaseret unders{\o}gelse af videnskabsteaterforestillingen Den Magiske Kugle og dens forankring i gymnasiepraksis",
author = "Hansen, {Stinne H{\o}rup}",
note = "Center for Naturvidenskabernes og Matematikkens Didaktik, NAMADI. Center for Membranfysik, MEMPHYS",
year = "2008",
language = "Dansk",
isbn = "9788792321060",
publisher = "Syddansk Universitet. Det Naturvidenskabelige Fakultet",
address = "Danmark",

}

Hansen, SH 2008, Fortællinger i Naturvidenskaben: en empiribaseret undersøgelse af videnskabsteaterforestillingen Den Magiske Kugle og dens forankring i gymnasiepraksis. Center for Naturvidenskabernes og Matematikkens Didaktik, Syddansk Universitet, bind 6, Syddansk Universitet. Det Naturvidenskabelige Fakultet.

Fortællinger i Naturvidenskaben : en empiribaseret undersøgelse af videnskabsteaterforestillingen Den Magiske Kugle og dens forankring i gymnasiepraksis. / Hansen, Stinne Hørup.

Syddansk Universitet. Det Naturvidenskabelige Fakultet, 2008. 318 s. (Center for Naturvidenskabernes og Matematikkens Didaktik, Syddansk Universitet, Bind 6).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Fortællinger i Naturvidenskaben

T2 - en empiribaseret undersøgelse af videnskabsteaterforestillingen Den Magiske Kugle og dens forankring i gymnasiepraksis

AU - Hansen, Stinne Hørup

N1 - Center for Naturvidenskabernes og Matematikkens Didaktik, NAMADI. Center for Membranfysik, MEMPHYS

PY - 2008

Y1 - 2008

M3 - Ph.d.-afhandling

SN - 9788792321060

BT - Fortællinger i Naturvidenskaben

PB - Syddansk Universitet. Det Naturvidenskabelige Fakultet

ER -

Hansen SH. Fortællinger i Naturvidenskaben: en empiribaseret undersøgelse af videnskabsteaterforestillingen Den Magiske Kugle og dens forankring i gymnasiepraksis. Syddansk Universitet. Det Naturvidenskabelige Fakultet, 2008. 318 s. (Center for Naturvidenskabernes og Matematikkens Didaktik, Syddansk Universitet, Bind 6).