Katrin Hjort, Sven Erik Nordenbo, Bente Jensen, Inge Johansson, Thomas Moser, Michael Søgaard Larsen, Niels Ploug

Publikation: Udredning/notatFaglig redegørelseRådgivning

Resumé

Publikationsdato2009
StatusUdgivet - 2009

Hjort, K., Nordenbo, S. E., Jensen, B., Johansson, I., Moser, T., Larsen, M. S., & Ploug, N., (2009). Forskningskortlægning og forskervurdering af skandinavisk forskning i året 2007 i institutioner for de 0-6 årige (førskolen.
Hjort, Katrin ; Nordenbo, Sven Erik ; Jensen, Bente ; Johansson, Inge ; Moser, Thomas ; Larsen, Michael Søgaard ; Ploug, Niels. / Forskningskortlægning og forskervurdering af skandinavisk forskning i året 2007 i institutioner for de 0-6 årige (førskolen.. 2009.
@misc{f66107f0f2a611dd9489000ea68e967b,
title = "Forskningskortl{\ae}gning og forskervurdering af skandinavisk forskning i {\aa}ret 2007 i institutioner for de 0-6 {\aa}rige (f{\o}rskolen.",
abstract = "En kortl{\ae}gning og kvalitetsvurdering af skandinavisk forskning i institutioner for de 0-6 {\aa}rige 2007.",
author = "Katrin Hjort and Nordenbo, {Sven Erik} and Bente Jensen and Inge Johansson and Thomas Moser and Larsen, {Michael S{\o}gaard} and Niels Ploug",
year = "2009",
language = "Dansk",

Forskningskortlægning og forskervurdering af skandinavisk forskning i året 2007 i institutioner for de 0-6 årige (førskolen. / Hjort, Katrin; Nordenbo, Sven Erik; Jensen, Bente; Johansson, Inge; Moser, Thomas; Larsen, Michael Søgaard; Ploug, Niels.

2009.

Publikation: Udredning/notatFaglig redegørelseRådgivning

TY - GEN

T1 - Forskningskortlægning og forskervurdering af skandinavisk forskning i året 2007 i institutioner for de 0-6 årige (førskolen.

AU - Hjort, Katrin

AU - Nordenbo, Sven Erik

AU - Jensen, Bente

AU - Johansson, Inge

AU - Moser, Thomas

AU - Larsen, Michael Søgaard

AU - Ploug, Niels

PY - 2009

Y1 - 2009

N2 - En kortlægning og kvalitetsvurdering af skandinavisk forskning i institutioner for de 0-6 årige 2007.

AB - En kortlægning og kvalitetsvurdering af skandinavisk forskning i institutioner for de 0-6 årige 2007.

M3 - Faglig redegørelse