Forskere og universiteter bløder, mens forlagene skummer fløden

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

Resumé

Publikationsdato22. sep. 2018
StatusUdgivet - 22. sep. 2018

@misc{0b5dae1f159f452ab77d6348049a6d2d,
title = "Forskere og universiteter bl{\o}der, mens forlagene skummer fl{\o}den",
abstract = "Universiteterne betaler store forlag uhyrlige summer for at f{\aa} adgang til artikler, som universitetsansatte forskere har skrevet, rettet og kommenteret. Den model har universiteter i vore nabolande nu sagt stop til – hvorn{\aa}r f{\o}lger Danmark trop?",
author = "Dorch, {Bertil F.} and Philippe Grandjean",
year = "2018",
month = "9",
day = "22",
language = "Dansk",
type = "Other",

Forskere og universiteter bløder, mens forlagene skummer fløden. / Dorch, Bertil F.; Grandjean, Philippe.

2018, Kommentar.

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

TY - ICOMM

T1 - Forskere og universiteter bløder, mens forlagene skummer fløden

AU - Dorch, Bertil F.

AU - Grandjean, Philippe

PY - 2018/9/22

Y1 - 2018/9/22

N2 - Universiteterne betaler store forlag uhyrlige summer for at få adgang til artikler, som universitetsansatte forskere har skrevet, rettet og kommenteret. Den model har universiteter i vore nabolande nu sagt stop til – hvornår følger Danmark trop?

AB - Universiteterne betaler store forlag uhyrlige summer for at få adgang til artikler, som universitetsansatte forskere har skrevet, rettet og kommenteret. Den model har universiteter i vore nabolande nu sagt stop til – hvornår følger Danmark trop?

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation