Bidragets oversatte titel: Forskellig effekt på objektiv målt fysisk aktivitet i frikvarteret af en omfattende skole intervention

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPosterForskning

OriginalsprogEngelsk
Publikationsdato4. jun. 2015
StatusUdgivet - 4. jun. 2015
BegivenhedAnnual Meeting of the International Society of Behavioural Nutrition nad Physical Activity: Advancing Behavior Change Science - Edinburgh International Conference Centre (EICC), Edinburgh, Storbritannien
Varighed: 3. jun. 20156. jun. 2015

Konference

KonferenceAnnual Meeting of the International Society of Behavioural Nutrition nad Physical Activity
LokationEdinburgh International Conference Centre (EICC)
LandStorbritannien
ByEdinburgh
Periode03/06/201506/06/2015

Christiansen, L. B. S., Toftager, M., & Troelsen, J. (2015). Differential effect on objective physical activity during recess: a comprehensive school intervention. Poster session præsenteret på Annual Meeting of the International Society of Behavioural Nutrition nad Physical Activity, Edinburgh, Storbritannien.
Christiansen, Lars Breum Skov ; Toftager, Mette ; Troelsen, Jens. / Differential effect on objective physical activity during recess : a comprehensive school intervention. Poster session præsenteret på Annual Meeting of the International Society of Behavioural Nutrition nad Physical Activity, Edinburgh, Storbritannien.
@conference{37e33b8ffe47432488a9effd82d16220,
title = "Differential effect on objective physical activity during recess: a comprehensive school intervention",
author = "Christiansen, {Lars Breum Skov} and Mette Toftager and Jens Troelsen",
year = "2015",
month = "6",
day = "4",
language = "English",
note = "null ; Conference date: 03-06-2015 Through 06-06-2015",

Christiansen, LBS, Toftager, M & Troelsen, J 2015, 'Differential effect on objective physical activity during recess: a comprehensive school intervention', Annual Meeting of the International Society of Behavioural Nutrition nad Physical Activity, Edinburgh, Storbritannien, 03/06/2015 - 06/06/2015.

Differential effect on objective physical activity during recess : a comprehensive school intervention. / Christiansen, Lars Breum Skov; Toftager, Mette; Troelsen, Jens.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPosterForskning

TY - CONF

T1 - Differential effect on objective physical activity during recess

T2 - a comprehensive school intervention

AU - Christiansen, Lars Breum Skov

AU - Toftager, Mette

AU - Troelsen, Jens

PY - 2015/6/4

Y1 - 2015/6/4

M3 - Poster

Christiansen LBS, Toftager M, Troelsen J. Differential effect on objective physical activity during recess: a comprehensive school intervention. 2015. Poster session præsenteret på Annual Meeting of the International Society of Behavioural Nutrition nad Physical Activity, Edinburgh, Storbritannien.