Forløbskoordinering og tværfagligt samarbejde i rehabiliteringsforløb

Publikation: Working paperUndervisning

UdgiverProfessionshøjskolen Metropol, Center for Sammenhængende Forløb
StatusUdgivet - 2009

Thuesen, J. (2009). Forløbskoordinering og tværfagligt samarbejde i rehabiliteringsforløb. Professionshøjskolen Metropol, Center for Sammenhængende Forløb.
Thuesen, Jette. / Forløbskoordinering og tværfagligt samarbejde i rehabiliteringsforløb. Professionshøjskolen Metropol, Center for Sammenhængende Forløb, 2009.
@techreport{e623f88b784a443ca434f011fb16d423,
title = "Forl{\o}bskoordinering og tv{\ae}rfagligt samarbejde i rehabiliteringsforl{\o}b",
author = "Jette Thuesen",
year = "2009",
language = "Dansk",
publisher = "Professionsh{\o}jskolen Metropol, Center for Sammenh{\ae}ngende Forl{\o}b",
type = "WorkingPaper",
institution = "Professionsh{\o}jskolen Metropol, Center for Sammenh{\ae}ngende Forl{\o}b",

Thuesen, J 2009 'Forløbskoordinering og tværfagligt samarbejde i rehabiliteringsforløb' Professionshøjskolen Metropol, Center for Sammenhængende Forløb.

Forløbskoordinering og tværfagligt samarbejde i rehabiliteringsforløb. / Thuesen, Jette.

Professionshøjskolen Metropol, Center for Sammenhængende Forløb, 2009.

Publikation: Working paperUndervisning

TY - UNPB

T1 - Forløbskoordinering og tværfagligt samarbejde i rehabiliteringsforløb

AU - Thuesen, Jette

PY - 2009

Y1 - 2009

M3 - Working paper

BT - Forløbskoordinering og tværfagligt samarbejde i rehabiliteringsforløb

PB - Professionshøjskolen Metropol, Center for Sammenhængende Forløb

Thuesen J. Forløbskoordinering og tværfagligt samarbejde i rehabiliteringsforløb. Professionshøjskolen Metropol, Center for Sammenhængende Forløb. 2009.