Forbrug og effekt af KAB hos kræftpatienter: mulige kliniske og biologiske parametre, samt patienternes forbrug og egenvurdering

Anita Lunde

Publikation: Working paperForskning

Abstrakt

Arbejdspapiret består af 2 moduler og har afsæt i at beskrive den kliniske del af et kommende studie i regi af CCESCAM om tværfaglig effektevaluering af individualiserede interventioner.

Første modul består i udvikling af et spørgeskema til registrering af kræftpatienters brug af komplementær og alternativ behandling (KAB). Spørgeskemaet indeholder desuden items om patienternes begrundelser for brug samt den oplevede virkning af KAB.

Andet modul består i en identifikation af relevante biologiske og kliniske parametre i relation til kræftpatienter, samt en beskrivelse af mulige indsamlingsmetoder, instrumenter og kilder.

Udgivelses stedOdense
UdgiverSyddansk Universitt. Helbred, Menneske og Samfund