Ask Elklit, H.W. Rusch

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskningpeer review

ForlagPsykologisk Institut, Aarhus Universitet
StatusUdgivet - 1979

Elklit, A., & Rusch, H. W. (1979). Folkeskolelæreres arbejdssituation belyst gennem Tv-optagelser af deres undervisning. Psykologisk Institut, Aarhus Universitet.
Elklit, Ask ; Rusch, H.W. / Folkeskolelæreres arbejdssituation belyst gennem Tv-optagelser af deres undervisning. Psykologisk Institut, Aarhus Universitet, 1979.
@book{e145ada126e04259a39e6e0f598df613,
title = "Folkeskolel{\ae}reres arbejdssituation belyst gennem Tv-optagelser af deres undervisning.",
author = "Ask Elklit and H.W. Rusch",
year = "1979",
language = "Dansk",
publisher = "Psykologisk Institut, Aarhus Universitet",

Folkeskolelæreres arbejdssituation belyst gennem Tv-optagelser af deres undervisning. / Elklit, Ask; Rusch, H.W.

Psykologisk Institut, Aarhus Universitet, 1979.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskningpeer review

TY - RPRT

T1 - Folkeskolelæreres arbejdssituation belyst gennem Tv-optagelser af deres undervisning.

AU - Elklit, Ask

AU - Rusch, H.W.

PY - 1979

Y1 - 1979

M3 - Rapport

BT - Folkeskolelæreres arbejdssituation belyst gennem Tv-optagelser af deres undervisning.

PB - Psykologisk Institut, Aarhus Universitet