Folkelig gymnastik i den moderne motionskultur: Hæfte V fra forskningsprojektet 'Folkelig gymnastik i en moderne motionskultur'

Bjarne Ibsen, Bo Vestergård Madsen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Resumé

Rapporten analyserer de udfordringer den folkelige gymnastiktradition i Danmark står overfor med fremvæksten af en ny motionskultur. Analysen bygger på et flerårigt forskningsprojekt om den folkelige gymnastik.
OriginalsprogDansk
Udgivelses stedOdense
ForlagCenter for Forskning i Idræt, Sundhed og Civilsamfund, SDU
Antal sider63
StatusUdgivet - 2008

Emneord

  • Folkelig gymnastik, motionskultur

Citer dette

Ibsen, B., & Vestergård Madsen, B. (2008). Folkelig gymnastik i den moderne motionskultur: Hæfte V fra forskningsprojektet 'Folkelig gymnastik i en moderne motionskultur'. Odense: Center for Forskning i Idræt, Sundhed og Civilsamfund, SDU.
Ibsen, Bjarne ; Vestergård Madsen, Bo. / Folkelig gymnastik i den moderne motionskultur : Hæfte V fra forskningsprojektet 'Folkelig gymnastik i en moderne motionskultur'. Odense : Center for Forskning i Idræt, Sundhed og Civilsamfund, SDU, 2008. 63 s.
@book{514bbf60dfbb11dd9909000ea68e967b,
title = "Folkelig gymnastik i den moderne motionskultur: H{\ae}fte V fra forskningsprojektet 'Folkelig gymnastik i en moderne motionskultur'",
abstract = "Rapporten analyserer de udfordringer den folkelige gymnastiktradition i Danmark st{\aa}r overfor med fremv{\ae}ksten af en ny motionskultur. Analysen bygger p{\aa} et fler{\aa}rigt forskningsprojekt om den folkelige gymnastik.",
keywords = "Folkelig gymnastik, motionskultur",
author = "Bjarne Ibsen and {Vesterg{\aa}rd Madsen}, Bo",
year = "2008",
language = "Dansk",
publisher = "Center for Forskning i Idr{\ae}t, Sundhed og Civilsamfund, SDU",

}

Ibsen, B & Vestergård Madsen, B 2008, Folkelig gymnastik i den moderne motionskultur: Hæfte V fra forskningsprojektet 'Folkelig gymnastik i en moderne motionskultur'. Center for Forskning i Idræt, Sundhed og Civilsamfund, SDU, Odense.

Folkelig gymnastik i den moderne motionskultur : Hæfte V fra forskningsprojektet 'Folkelig gymnastik i en moderne motionskultur'. / Ibsen, Bjarne; Vestergård Madsen, Bo.

Odense : Center for Forskning i Idræt, Sundhed og Civilsamfund, SDU, 2008. 63 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Folkelig gymnastik i den moderne motionskultur

T2 - Hæfte V fra forskningsprojektet 'Folkelig gymnastik i en moderne motionskultur'

AU - Ibsen, Bjarne

AU - Vestergård Madsen, Bo

PY - 2008

Y1 - 2008

N2 - Rapporten analyserer de udfordringer den folkelige gymnastiktradition i Danmark står overfor med fremvæksten af en ny motionskultur. Analysen bygger på et flerårigt forskningsprojekt om den folkelige gymnastik.

AB - Rapporten analyserer de udfordringer den folkelige gymnastiktradition i Danmark står overfor med fremvæksten af en ny motionskultur. Analysen bygger på et flerårigt forskningsprojekt om den folkelige gymnastik.

KW - Folkelig gymnastik, motionskultur

M3 - Rapport

BT - Folkelig gymnastik i den moderne motionskultur

PB - Center for Forskning i Idræt, Sundhed og Civilsamfund, SDU

CY - Odense

ER -

Ibsen B, Vestergård Madsen B. Folkelig gymnastik i den moderne motionskultur: Hæfte V fra forskningsprojektet 'Folkelig gymnastik i en moderne motionskultur'. Odense: Center for Forskning i Idræt, Sundhed og Civilsamfund, SDU, 2008. 63 s.