Fodboldholdet

et taktisk blik på moderne, international fodbold

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogFormidling

Resumé

Et taktisk blik på moderne, international fodbold

Bo Kampmann Walther og Jakob Genz fortæller i bogen historien om moderne fodbold – men set fra et taktisk, systemisk perspektiv. Gennem tavler og eksempler viser de to, hvorledes fodbolden har udviklet sig de senere år. Kick and rush er afløst af sofistikerede midtbanesystemer og angriberløse opstillinger. Hvor forsvar betyder genpres, og angreb starter helt nede i forsvaret.
Men udover at belyse spillets udvikling gennem eksempler rummer bogen også en række portrætter af bemærkelsesværdige kulturbærere, f.eks. af den brasilianske legende Socrates.
Bogen giver alle fodboldinteresserede, trænere, eksperter etc. redskaber til at se det smukke spil med nye, velpudsede briller.
Bogen tager udgangspunkt i europæisk top-fodbold, og udover taktiktavler er den fuld af fotos,. der viser, hvorledes spillet og de allerbedste spillere folder sig ud.

Bo Kampmann Walther har tidligere skrevet en bog om Real Madrid, Madridismo. Er fodboldskribent hos information, Nordic Bet, Clasico m.fl. ansat på syddansk universitet i Odense.
Jakob Østergaard Genz, cand.mag i kultur og formidling. Premier league skribent ved Nordic Bet, sports- og kulturskribent for diverse sites.
OriginalsprogDansk
Udgivelses stedGjern
ForlagHovedland
Antal sider186
ISBN (Trykt)978-87-7070-622-3
StatusUdgivet - 2018

Citer dette

@book{9e8221b327084081932de085a1c2c334,
title = "Fodboldholdet: et taktisk blik p{\aa} moderne, international fodbold",
abstract = "Et taktisk blik p{\aa} moderne, international fodboldBo Kampmann Walther og Jakob Genz fort{\ae}ller i bogen historien om moderne fodbold – men set fra et taktisk, systemisk perspektiv. Gennem tavler og eksempler viser de to, hvorledes fodbolden har udviklet sig de senere {\aa}r. Kick and rush er afl{\o}st af sofistikerede midtbanesystemer og angriberl{\o}se opstillinger. Hvor forsvar betyder genpres, og angreb starter helt nede i forsvaret.Men udover at belyse spillets udvikling gennem eksempler rummer bogen ogs{\aa} en r{\ae}kke portr{\ae}tter af bem{\ae}rkelsesv{\ae}rdige kulturb{\ae}rere, f.eks. af den brasilianske legende Socrates. Bogen giver alle fodboldinteresserede, tr{\ae}nere, eksperter etc. redskaber til at se det smukke spil med nye, velpudsede briller.Bogen tager udgangspunkt i europ{\ae}isk top-fodbold, og udover taktiktavler er den fuld af fotos,. der viser, hvorledes spillet og de allerbedste spillere folder sig ud.Bo Kampmann Walther har tidligere skrevet en bog om Real Madrid, Madridismo. Er fodboldskribent hos information, Nordic Bet, Clasico m.fl. ansat p{\aa} syddansk universitet i Odense.Jakob {\O}stergaard Genz, cand.mag i kultur og formidling. Premier league skribent ved Nordic Bet, sports- og kulturskribent for diverse sites.",
author = "Walther, {Bo Kampmann} and Jakob Genz",
year = "2018",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-7070-622-3",
publisher = "Hovedland",

}

Fodboldholdet : et taktisk blik på moderne, international fodbold. / Walther, Bo Kampmann; Genz, Jakob.

Gjern : Hovedland, 2018. 186 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogFormidling

TY - BOOK

T1 - Fodboldholdet

T2 - et taktisk blik på moderne, international fodbold

AU - Walther, Bo Kampmann

AU - Genz, Jakob

PY - 2018

Y1 - 2018

N2 - Et taktisk blik på moderne, international fodboldBo Kampmann Walther og Jakob Genz fortæller i bogen historien om moderne fodbold – men set fra et taktisk, systemisk perspektiv. Gennem tavler og eksempler viser de to, hvorledes fodbolden har udviklet sig de senere år. Kick and rush er afløst af sofistikerede midtbanesystemer og angriberløse opstillinger. Hvor forsvar betyder genpres, og angreb starter helt nede i forsvaret.Men udover at belyse spillets udvikling gennem eksempler rummer bogen også en række portrætter af bemærkelsesværdige kulturbærere, f.eks. af den brasilianske legende Socrates. Bogen giver alle fodboldinteresserede, trænere, eksperter etc. redskaber til at se det smukke spil med nye, velpudsede briller.Bogen tager udgangspunkt i europæisk top-fodbold, og udover taktiktavler er den fuld af fotos,. der viser, hvorledes spillet og de allerbedste spillere folder sig ud.Bo Kampmann Walther har tidligere skrevet en bog om Real Madrid, Madridismo. Er fodboldskribent hos information, Nordic Bet, Clasico m.fl. ansat på syddansk universitet i Odense.Jakob Østergaard Genz, cand.mag i kultur og formidling. Premier league skribent ved Nordic Bet, sports- og kulturskribent for diverse sites.

AB - Et taktisk blik på moderne, international fodboldBo Kampmann Walther og Jakob Genz fortæller i bogen historien om moderne fodbold – men set fra et taktisk, systemisk perspektiv. Gennem tavler og eksempler viser de to, hvorledes fodbolden har udviklet sig de senere år. Kick and rush er afløst af sofistikerede midtbanesystemer og angriberløse opstillinger. Hvor forsvar betyder genpres, og angreb starter helt nede i forsvaret.Men udover at belyse spillets udvikling gennem eksempler rummer bogen også en række portrætter af bemærkelsesværdige kulturbærere, f.eks. af den brasilianske legende Socrates. Bogen giver alle fodboldinteresserede, trænere, eksperter etc. redskaber til at se det smukke spil med nye, velpudsede briller.Bogen tager udgangspunkt i europæisk top-fodbold, og udover taktiktavler er den fuld af fotos,. der viser, hvorledes spillet og de allerbedste spillere folder sig ud.Bo Kampmann Walther har tidligere skrevet en bog om Real Madrid, Madridismo. Er fodboldskribent hos information, Nordic Bet, Clasico m.fl. ansat på syddansk universitet i Odense.Jakob Østergaard Genz, cand.mag i kultur og formidling. Premier league skribent ved Nordic Bet, sports- og kulturskribent for diverse sites.

M3 - Bog

SN - 978-87-7070-622-3

BT - Fodboldholdet

PB - Hovedland

CY - Gjern

ER -