Flipped Learning fra et elevperspektiv: mening og fagligt udbytte

Roland Hachmann, Peter Holmboe

Publikation: Kapitel i bog/rapport/konference-proceedingKapitel i bogFormidling

Abstrakt

Antologi er et resultat af et toårigt udviklingsprojekt om Flipped Learning baseret på et samarbejde mellem IT-Center Fyn og Region Syddanmark.
Bidraget her præsenterer en række overvejelser, vi har gjort os på baggrund af observationer af undervisning og interviews med elever i projektet. Vores overordnede undersøgelsesspørgsmål var: "Hvilke forhold i undervisning og læringsmiljø fremme hhv. begrænser elevens opfattelse af mening og fagligt udbytte i et Flipped Learning design?".
TitelAlle kan flippe : Erfaringer med flipped learning på ungdoms- og erhvervsuddannelser
RedaktørerAnne Mette Lundstrøm
ForlagLindhardt & Ringhof
Publikationsdato2016