Flipped Learning

Roland Hachmann, Peter Holmboe

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogFormidling

Resumé

Bogen indeholder fire dele:
ForlagPraxis
ISBN (Trykt)978-87-571-2855-0
StatusUdgivet - 2015
Udgivet eksterntJa

Emneord

• didaktik
  • flipped learning
  • Flipped Classroom
  • digital kommunikation
  • video
  • videooptagelser
  • videostreaming
  • undervisningsteknologi
  • web 2.0 virtuel læring
  • lærere

Hachmann, R., & Holmboe, P. (2015). Flipped Learning: flip med video. Praxis.
Hachmann, Roland ; Holmboe, Peter. / Flipped Learning : flip med video. Praxis, 2015.
@book{5fdfc53c0fce4943a8306bdc33e089f5,
title = "Flipped Learning: flip med video",
abstract = "I FLIPPED LEARNING ? FLIP MED VIDEO kan du l{\ae}se om, hvordan du som underviser kommer godt i gang med at implementere video i undervisning, der har afs{\ae}t i tankerne omkring flipped learning.Bogen indeholder fire dele:I Del 1 fokuserer vi p{\aa} det metarefleksive i at t{\ae}nke video ind i undervisningen som del af elevernes l{\ae}ringstilgang. Videoer skal ikke bare ses, men ogs{\aa} bearbejdes gennem forskellige l{\ae}ringsaktiviteter.I Del 2 fokuserer vi p{\aa} den konkrete planl{\ae}gning af undervisning med video. Vi giver eksempler p{\aa}, hvordan en undervisningssekvens kan se ud, n{\aa}r man t{\ae}nker i en bestemt stilladseringstanke, som den kendes fra den faglige l{\ae}sning. Vi giver desuden forslag til, hvordan eleverne kan diskutere, dokumentere, systematisere og reflektere over det faglige indhold.Del 3 handler om, hvordan en undervisningsvideo produceres. Vi giver her en r{\ae}kke erfaringsbaserede bud p{\aa} opm{\ae}rksomhedspunkter, man som l{\ae}rer b{\o}r have for {\o}je, n{\aa}r der produceres videoer i og til undervisningen.Del 4 indeholder skabeloner og modeller, som kan g{\o}re arbejdet med video nemmere. Skabelonerne er t{\ae}nkt som planl{\ae}gnings-, arbejds- og vurderingsv{\ae}rkt{\o}jer, som kan benyttes af b{\aa}de elever og l{\ae}rer.",
keywords = "didaktik, flipped learning, Flipped Classroom, digital kommunikation, video, videooptagelser, videostreaming, undervisningsteknologi, web 2.0 virtuel l{\ae}ring, l{\ae}rere",
author = "Roland Hachmann and Peter Holmboe",
year = "2015",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-571-2855-0",
publisher = "Praxis",

Hachmann, R & Holmboe, P 2015, Flipped Learning: flip med video. Praxis.

Flipped Learning : flip med video. / Hachmann, Roland; Holmboe, Peter.

Praxis, 2015.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogFormidling

TY - BOOK

T1 - Flipped Learning

T2 - flip med video

AU - Hachmann, Roland

AU - Holmboe, Peter

PY - 2015

Y1 - 2015

N2 - I FLIPPED LEARNING ? FLIP MED VIDEO kan du læse om, hvordan du som underviser kommer godt i gang med at implementere video i undervisning, der har afsæt i tankerne omkring flipped learning.Bogen indeholder fire dele:I Del 1 fokuserer vi på det metarefleksive i at tænke video ind i undervisningen som del af elevernes læringstilgang. Videoer skal ikke bare ses, men også bearbejdes gennem forskellige læringsaktiviteter.I Del 2 fokuserer vi på den konkrete planlægning af undervisning med video. Vi giver eksempler på, hvordan en undervisningssekvens kan se ud, når man tænker i en bestemt stilladseringstanke, som den kendes fra den faglige læsning. Vi giver desuden forslag til, hvordan eleverne kan diskutere, dokumentere, systematisere og reflektere over det faglige indhold.Del 3 handler om, hvordan en undervisningsvideo produceres. Vi giver her en række erfaringsbaserede bud på opmærksomhedspunkter, man som lærer bør have for øje, når der produceres videoer i og til undervisningen.Del 4 indeholder skabeloner og modeller, som kan gøre arbejdet med video nemmere. Skabelonerne er tænkt som planlægnings-, arbejds- og vurderingsværktøjer, som kan benyttes af både elever og lærer.

AB - I FLIPPED LEARNING ? FLIP MED VIDEO kan du læse om, hvordan du som underviser kommer godt i gang med at implementere video i undervisning, der har afsæt i tankerne omkring flipped learning.Bogen indeholder fire dele:I Del 1 fokuserer vi på det metarefleksive i at tænke video ind i undervisningen som del af elevernes læringstilgang. Videoer skal ikke bare ses, men også bearbejdes gennem forskellige læringsaktiviteter.I Del 2 fokuserer vi på den konkrete planlægning af undervisning med video. Vi giver eksempler på, hvordan en undervisningssekvens kan se ud, når man tænker i en bestemt stilladseringstanke, som den kendes fra den faglige læsning. Vi giver desuden forslag til, hvordan eleverne kan diskutere, dokumentere, systematisere og reflektere over det faglige indhold.Del 3 handler om, hvordan en undervisningsvideo produceres. Vi giver her en række erfaringsbaserede bud på opmærksomhedspunkter, man som lærer bør have for øje, når der produceres videoer i og til undervisningen.Del 4 indeholder skabeloner og modeller, som kan gøre arbejdet med video nemmere. Skabelonerne er tænkt som planlægnings-, arbejds- og vurderingsværktøjer, som kan benyttes af både elever og lærer.

KW - didaktik

KW - flipped learning

KW - Flipped Classroom

KW - digital kommunikation

KW - video

KW - videooptagelser

KW - videostreaming

KW - undervisningsteknologi

KW - web 2.0 virtuel læring

KW - lærere

M3 - Bog

SN - 978-87-571-2855-0

BT - Flipped Learning

PB - Praxis

Hachmann R, Holmboe P. Flipped Learning: flip med video. Praxis, 2015.